24 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Φυγή από τα δύσκολα

 

Κριός

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε στρέφει στο παρελθόν, ενώ μπορεί να συμβάλλει και σε σημαντικές βοήθειες από τους οικείους σου ή την συνέχιση μιας οικογενειακής παράδοσης. Επιπλέον όμως μπορεί να σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η αλλά και κυκλοθυμικό/η, με συνέπεια να ταλαιπωρήσεις τόσο τον εαυτό σου, όσο και τους γύρω σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει πιο δοτικό/η απέναντι σε αυτόν/ην που αγαπάς, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα εξαπάτησης ή να αρχίσεις να κυνηγάς «φαντάσματα» στην προσωπική σου ζωή. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να «σκάψεις» μέσα σου για να βρεις τις αιτίες πραγμάτων που σε ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει κάπως «αιθεροβάμονα» και επιρρεπή στα λάθη, οπότε τσέκαρε τις κινήσεις σου, για να μην «την πατήσεις», ιδιαίτερα σε ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό θέμα. Από την άλλη πλευρά όμως σε προικίζει με έμπνευση και δημιουργική φαντασία, κάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις με την διαμόρφωση ενός «ειδυλλιακού» περιβάλλοντος στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Σήμερα καλείσαι να ανατρέξεις για μια ακόμη φορά στο παρελθόν, όχι όμως για να «κλάψεις την μοίρα σου» αλλά για να αντλήσεις γόνιμα και δημιουργικά στοιχεία, δίνοντας διέξοδο στα αδιέξοδα του σήμερα. Επιπλέον, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση μιας οικογενειακής παράδοσης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να εμψυχώσεις μεν όσους/ες βρίσκονται σε δύσκολη θέση αλλά αν σου ζητηθεί να συνδράμεις οικονομικά μην το πράξεις, αφού πιθανότατα πρόκειται για «πονηριά»! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε κάνει υπέρ το δέον υποκειμενικό και «αισθηματία» στις σκέψεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα αναδεικνύει τις ευαισθησίες σου αλλά και κάθε είδους καλλιτεχνικό ταλέντο που μπορεί να διαθέτεις. Προδιαγράφεται λοιπόν μια ημέρα με δημιουργικές εμπνεύσεις και «λεπτές» συγκινήσεις, που θα σε μεταφέρουν σε έναν «παραδεισένιο» κόσμο. Από την άλλη πλευρά όμως, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Χείρωνας στον Κριό σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, ίσως μάλιστα να αναβιώσει και μια παλιά συνεργασία σου, που κάτω από τις παρούσες συνθήκες δείχνει μια ασφαλής λύση. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα δίνει δύναμη στα όνειρά σου αλλά μπορεί και να σε παρασύρει σε μια κάπως ανθυγιεινή φυγή με… ουσίες και οινοπνεύματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να ξεγελαστείς από ένα πρόσωπο που ποντάρει στις ευαισθησίες σου, κάτι όμως που δεν αναμένεται να έχει σοβαρές συνέπειες αν δεν εμπλακείς οικονομικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχεις κι εσύ… δικαίωμα στην παραπλάνηση! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να αξιοποιήσεις παλαιό ή αποθηκευμένο υλικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει πολύ πιο «χαλαρό/η» και αισιόδοξο/η απέναντι σε κοινωνικά ή προσωπικά ζητήματα αλλά το κακό είναι πως τα πράγματα άλλο δείχνουν κι άλλο είναι. Με εξαίρεση λοιπόν τις καλλιτεχνικές δράσεις είναι προτιμότερο να μην κάνεις τίποτε, περιμένοντας να διαλυθεί η… ομίχλη και μένοντας στα όμορφα όνειρά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Σήμερα, μπορεί να λάβουν χώρα διεργασίες για οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς την επίσκεψη ενός προσώπου από το παρελθόν σου ή να μεταβείς εσύ σε έναν τόπο που σου θυμίζει πολλά. Επιπλέον, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να προβείς σε ανακατατάξεις στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα επηρεάζει τα οικονομικά σου, αυξάνοντας την πιθανότητα ενός λάθους ή μιας αβλεψίας. Επιπλέον σε κάνει πολύ πιο δοτικό απέναντι σε όσους/ες «κλαίγονται», με συνέπεια να γίνεις… εκμεταλλεύσιμος/η! Παράλληλα, μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό ή να επισκεφτείς ένα παλιό στέκι σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα απαλύνει τις εντάσεις και να σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα, από την άλλη πλευρά όμως σε «προειδοποιεί» ότι πολλά από αυτά που σκέφτεσαι ή ονειρεύεσαι δεν έχουν πιθανότητες να επαληθευτούν, κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι αν σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να φροντίσεις για την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss