24 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

«Χέρι που δε μπορείς να δαγκώσεις, φίλησέ το»!

Κριός

Σήμερα, είναι πιθανό να «πέσεις σε τοίχο», ίσως, μάλιστα, νιώσεις αδικημένος/η, με συνέπεια να αντιδράσεις και τελικά να μην αποφύγεις μια έντονη διαφωνία ή σύγκρουση για ένα επαγγελματικό θέμα. Επιπλέον, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να αποδεχθείς όρους που δε συμφωνείς και πρέπει να αναζητήσεις την χρυσή τομή!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη δε σε αφήνει να «κρυφτείς», αφού ποικίλες υποθέσεις απαιτούν την ενεργή παρουσία σου, έχοντας, μάλιστα, ένα πρωταγωνιστικό ρόλο. Επειδή, ωστόσο, η στάση των άλλων απέναντί σου μπορεί να γίνει επιθετική ή ανταγωνιστική, θα πρέπει κι εσύ να είσαι έτοιμος/η να «πατήσεις πόδι», όπου χρειαστεί!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη σου προσδίδει μια ιδιαίτερη δυναμική και το πιθανότερο είναι να αναλάβεις δράση και πρωτοβουλίες που θα σε «γεμίσουν» ψυχικά και –το κυριότερο- θα έχουν άμεσα αποτελέσματα. Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να διαχειριστείς μια κρίση, χωρίς μεν να αποποιηθείς τις ευθύνες σου, αλλά κάνοντας και σαφή τα όριά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον Κρόνο στον τομέα των συνεργασιών σου, αν δε θέλεις να υποστείς τις συνέπειες μιας ασυμφωνίας ή σύγκρουσης, που θα ζημιώσει και τις δύο πλευρές, έχεις δύο επιλογές: Είτε να επιλύσεις προβλήματα… άλλων, «ξορκίζοντας» τρόπον τινά τα δικά σου, είτε να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, εξαντλώντας τη στρατηγική σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου κι αν τσακωθείς με φίλους/ες ή συνεργάτες, μην… ανησυχείς, αφού έτσι κι αλλιώς έπρεπε να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα για το καλό όλων. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να σου προκύψει μια νέα συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να νιώσεις μια απογοήτευση ή απόρριψη, κάτι που θα συμβεί πολύ πιο… εύκολα, αν μπουν μπροστά οι εγωισμοί ή υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα. Ακόμη, αν έχεις παιδιά, φρόντισε να μείνουν μακριά από εντάσεις και κινδύνους

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Μια οικογενειακή υπόθεση ενδεχομένως να αποδειχθεί «Γόρδιος δεσμός», ό,τι όμως κι αν σου «σκαρώσει» ο Κρόνος στον Αιγόκερω, εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις τι μπορεί να κάνεις άμεσα για να ικανοποιήσεις όλες τις πλευρές, έστω και σε μια μίνιμουμ βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη μπορεί να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση ή να σου φέρει έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις, που όμως θα γίνουν αφορμή για να ενεργοποιηθείς και να πετύχεις μια σημαντική «νίκη». Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον 3ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί αρνητικές συγκυρίες στις εξωτερικές δράσεις σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα, που πολύ πιθανό να λάβει… πολεμικές διαστάσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση θα έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις στην πράξη ποιοι είναι πραγματικά εκείνοι που σε υποστηρίζουν και ποιοι όχι.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου καλείσαι να «ζυγίσεις» τα πρέπει και τα θέλω σου, αλλά και να βρεις το σωστό timing για να δράσεις. Επιπλέον, θα πρέπει να θυμάσαι ότι τα καλύτερα αποτελέσματα θα έρθουν, αν καταφέρεις να συμβιβάσεις τις αντιμαχόμενες πλευρές, εξασκώντας συνάμα και τις διοικητικές σου αρμοδιότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων και μπορεί να σου τύχουν ποικίλες προκλήσεις, το πιθανότερο όμως είναι να τα καταφέρεις μια χαρά λειτουργώντας υπό πίεση. Παράλληλα, σε μια ημέρα όπου το ζητούμενο είναι το σωστό «ζύγισμα» υποχρεώσεων και δικαιωμάτων, δεν έχεις παρά να πάρεις μια «μετρημένη» θέση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω οφείλεις να ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική στις φιλίες σου, δίνοντας «τόπο στην οργή», αφού δεν είναι σκόπιμο να χάσεις το δίκιο σου, ένεκα της συμπεριφοράς σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Άρη σε ωθεί να παρέμβεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, προκειμένου να διορθωθούν διάφορα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss