24 Μαρτίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Ένταση και πάθος

Κριός

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σου ζητά να ενεργοποιηθείς άμεσα για να καλύψεις το «χαμένο έδαφος» σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί. Ωστόσο, ο δρόμος σου δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού θα υπάρξουν και διαφωνίες ή προστριβές με κάποια άτομα που εμπλέκονται στις επιδιώξεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα βάζει τέλος στην αθωότητά σου, ίσως, μάλιστα, μάθεις ή δεις και πράγματα που θα σε κάνουν να… φρίξεις! Πρόσεξε, επίσης, μήπως πέσεις θύμα μιας μυστικής παρακολούθησης ή ενός «καρφώματος», αλλά και την υγεία σου. Παράλληλα, οι μετακινήσεις σου θα έχουν μια δόση ταλαιπωρίας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένος/η με τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο τη συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά, πολλαπλασιάζοντας τις αχρείαστες ή βιαστικές επιλογές σου. Αν θες πραγματικά να μη σκορπίσεις τα χρήματά σου «στο πουθενά», τότε πρέπει να καλύψεις κυρίως πρακτικές ανάγκες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν ποικίλες «τριβές» με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κι ίσως τελικά προκύψουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν, ύστερα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που θα δοθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες που δεν είναι απαραίτητα πρώτης γραμμής, αλλά πρέπει να γίνουν, προκειμένου να μπει μια τάξη στο χάος! Μπορεί, επίσης, να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στον χώρο της εργασίας σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αλλά και να αναδείξει ένα ευαίσθητο ζήτημα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Δεν παύει, ωστόσο, να τονίζει τη σεξουαλικότητά σου και να σε τροφοδοτεί με περισσή ενέργεια, που οφείλεις να τη στρέψεις σε μια δημιουργική κατεύθυνση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σε θέλει σε εγρήγορση, ώστε να προλάβεις κάποιες ενοχλητικές εξελίξεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Ίσως πρόκειται για μια αναστάτωση που οφείλεται σε ζημιές και τις εργασίες για την αποκατάστασή τους, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν διαφωνίες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σου αποκαλύψει ένα μυστικό ή κάτι κρυμμένο στη δουλειά σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σου αρέσει κιόλας! Επιπλέον, καλό είναι να κόψεις μια ανθυγιεινή συνήθεια. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Άρη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα επηρεάζει αρνητικά την διάθεσή σου, ωστόσο μην «τα βάψεις μαύρα» για κάτι που, έτσι κι αλλιώς, θα τελείωνε κάποια στιγμή. Πάντως, αν έχεις παιδιά, καλό είναι να τα έχεις από κοντά για να μην μπλέξουν με «παλιοπαρέες».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σε κάνει πιο επιθετικό/η και λιγότερο υπομονετικό/η με τους ανθρώπους, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε πραγματικά δημιουργικές ασχολίες που σε γεμίζουν και μπορούν να απορροφήσουν το ενεργειακό σου πλεόνασμα, ώστε να μην αναλωθείς σε αψιμαχίες της καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει μάρτυρα δυσάρεστων επεισοδίων ή παραλήπτη μιας άσχημης είδησης, επηρεάζοντας αρνητικά την ψυχολογία σου. Επιπλέον όμως, σε ωθεί σε κάποιες «αμαρτωλές» αναζητήσεις, είτε διά ζώσης είτε στο διαδίκτυο! Παράλληλα το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σου επισημαίνει ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου σε υπονομεύουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου κι ίσως βρεθείς προ ενός δυσάρεστου τετελεσμένου. Επιπλέον, καλά θα κάνεις να μην εκθέτεις σε κοινή θέα τα χρήματα ή τα αποκτήματά σου και να μην αποκαλύπτεις πληροφορίες που σχετίζονται με αυτά, αφού εκτός από το κακό μάτι, υπάρχουν και «αρπακτικά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss