25 Απριλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου ανοίγει μια μεγάλη «πόρτα» στον επαγγελματικό τομέα, από την στιγμή όμως που θα την… περάσεις, θα πρέπει να ξέρεις ότι κινδυνεύεις να χάσεις τα ηθικά σου ερείσματα, αποδεχόμενος πρακτικές που στοχεύουν αποκλειστικά στο κέρδος με οποιοδήποτε τίμημα. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε καθιστά… υποψήφιο θύμα απατεώνων, ενώ μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με λάθη, αβλεψίες ή απώλειες εγγράφων-αρχείων. Επιπλέον στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένονται αστοχίες κι αν ταξιδέψεις με δικό σου μέσον, τσέκαρε ψυγείο και λάδια.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, είτε θα εξαπατήσεις είτε θα εξαπατηθείς κι αν πιεστείς να αποφασίσεις σήμερα για ένα οικονομικό θέμα, είναι προτιμότερο να κάνεις πως δεν είδες και δεν άκουσες, παρά να πας… γυρεύοντας! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ακολουθήσεις κανόνες και τυπικά, κάτι που σίγουρα θα σε κουράσει αλλά μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο κι αν τελικά θες να αποφύγεις τα «κακά συναπαντήματα» δεν έχεις παρά να παραμείνεις εντός των τειχών και να το ρίξεις στο διάβασμα!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε καλεί να «δραπετεύσεις» από τα προβλήματα, επιλέγοντας έναν πιο πνευματικό ή μεταφυσικό μονοπάτι, αφού στον «πραγματικό κόσμο» θα βρεθείς ενώπιον μπερδεμένων καταστάσεων, που η διαχείρισή τους απαιτεί… τουλάχιστον πονηριές και ψέματα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα ή φορείς με οικονομική ισχύ, τίθενται ωστόσο και κάποια ηθικά ζητήματα σε σχέση με την προέλευση αλλά και την διαδρομή των κεφαλαίων ή των προϊόντων, που θα περιέλθουν στην κατοχή σου, είτε έμμεσα, είτε άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, φαίνεται όμως ότι τα μέσα που χρησιμοποιούν δεν είναι και τόσο «αγγελικά», ίσως μάλιστα κάποιος/α επιχειρήσει να εξαγοράσει την συνείδησή σου Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα μπορεί μεν να εκπληρώσει μια ευχή σου ή να σε διαφωτίσει με ένα όνειρο, από την άλλη πλευρά όμως δεν παύει να «θολώνει τα νερά» και να ενεργοποιεί σε… φουλ ρυθμούς το παρασκήνιο, πρόσεξε λοιπόν μήπως σε εκμεταλλευτούν. Επιπλέον η υγεία σου απειλείται από ιώσεις ή δηλητηριάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον παίζει έναν μάλλον ύποπτο ρόλο και πρέπει οπωσδήποτε να το ψάξεις. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι επιφυλακτικός/η σχετικά με την αποτελεσματικότητα αλλά και τους υποτιθέμενους σκοπούς μιας συλλογικής προσπάθειας, αφού άλλα λέγονται κι άλλα γίνονται. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σου δώσει την δυνατότητα να ενταχθείς σε μια μεγάλη εταιρεία ή ένα δίκτυο πωλήσεων, από εκεί και ύστερα όμως, για να βγάλεις ακόμη περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παρακάμψεις κάποιες από τις ηθικές αρχές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε καλεί να επικεντρωθείς κυρίως σε δράσεις πνευματικού, ανθρωπιστικού ή καλλιτεχνικού χαρακτήρα, αφού κατά τα άλλα αναμένεται να σε δυσκολέψει αρκετά με λάθη ή ακυρώσεις στις συναλλαγές σου. Επιπλέον, φαίνεται να έλκεις… απατεώνες! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω δεν… καταλαβαίνει από Μεγάλη Εβδομάδα και σε ωθεί να διασκεδάσεις, ενδέχεται ωστόσο ένα «νυχτοπερπάτημα» ή ένα «σκάνδαλο» να σου δημιουργήσει περαιτέρω μπελάδες. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο δείχνει αρκετά «στριμωγμένο» από τις εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις, με το πρώτο ζητούμενο όμως να είναι το «συμμάζεμα» και η επιβολή περιορισμών, όπου χρειαστεί κι από αυτήν την άποψη η ημέρα σου μπορεί να είναι κάπως στενόχωρη. Επιπλέον, ένα οικείο σου πρόσωπο φαίνεται να περνά δύσκολες ώρες. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, καλό είναι να δώσεις προτεραιότητα στις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου αφού στις λοιπές εξωστρεφείς δράσεις σου, είτε θα λαθέψεις, είτε θα ξεγελαστείς από άτομα που δρουν στα μουλωχτά.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η ημέρα δεν προσφέρεται για «ανοίγματα» στον οικονομικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις «στόχος» και κάποιων επιτήδειων. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σου ζητά να συντηρήσεις την καχυποψία σου και απέναντι σε πρόσωπα «υπεράνω πάσης υποψίας»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, κυρίως για πράγματα που πρέπει να γίνουν κι όχι τόσο για ψυχαγωγία. Επιπλέον, ενδέχεται να χαλάσει μια συσκευή, που είναι εντελώς απαραίτητη στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και κάτι που θα σε αγχώσει όσο δεν πάει!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα να ρίχνει ομίχλη τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τα πράγματα σίγουρα δεν είναι όπως φαίνονται και μην τρέφεις προσδοκίες.

Επιπλέον αν υπάρξει κάποιου είδους διαπραγμάτευση, να θυμάσαι ότι οι άλλοι δεν παίζουν με ανοικτά χαρτιά, αντίθετα υπάρχει… μπόλικο παρασκήνιο, πρόσεξε λοιπόν μήπως ξεγελαστείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα, ενδέχεται όμως να υπάρξουν και διεργασίες που δεν είναι θεμιτές κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να αποφασίσεις αν βάζεις το χρήμα πάνω από τις αξίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αυξάνει τις υποχρεώσεις σου και σε θέλει «απίκο» για να γίνουν οι δουλειές σου όπως πρέπει κι όχι σύμφωνα με τις… πονηριές του καθενός! Θα χρειαστεί λοιπόν από την πλευρά σου να επιδείξεις μεγαλύτερη πυγμή, αφήνοντας κατά μέρος τους όποιους συναισθηματισμούς. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να αναδείξει ένα θέμα εμπιστοσύνης στις εργασιακές σχέσεις σου, αλλά και το συγγενικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, ανεξάρτητα με το ότι ο «συναγερμός» για την υγεία σου θα αποδειχθεί υπερβολικός ή λάθος, θα ταλαιπωρηθείς από τις αναγκαίες εξετάσεις κλπ.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα να σε παραπέμπει σε συνωμοσίες, ένα «δικό σου» άτομο που περιβάλλεις με την εμπιστοσύνη σου, θα αποδειχθεί τελικά πως δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, το λάθος όμως είναι και δικό σου, αφού εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, καλείσαι να τα εμψυχώσεις αλλά και να τα προστατέψεις από τα κάθε είδους «κυκλώματα». Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω, οφείλεις να δώσεις την δέουσα σημασία σε ζητήματα υγείας και διατροφής, μένοντας στο πνεύμα της Μεγάλης εβδομάδος, ήτοι… νηστεία και προσευχή!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε παραπέμπει σε έναν κίνδυνο «προδοσίας» ή κλοπής στο σπίτι ή τον χώρο σου, γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι και τόσο τους επισκέπτες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις φαινόμενα μούχλας και υγρασίας κι είναι σκόπιμο να προστατέψεις κάθε τι το ευαίσθητο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε φέρει σε επαφή με άτομα ή φορείς που διαθέτουν ισχύ και «άκρες», ωστόσο οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν μπορεί να είναι επιλήψιμες και μένει σε σένα να αποφασίσεις για το τι θα πράξεις για να έχεις καθαρή την συνείδησή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss