25 Αυγούστου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Ήλιος στην Παρθένο ίσως σου προκαλέσει μια αδιαθεσία ή να σωματοποιήσει ψυχικές πιέσεις που δέχθηκες όλο το προηγούμενο διάστημα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έχεις ανάγκη από ξεκούραση, έστω κι αν σου… επιβληθεί! Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σου προκύψουν δουλειές, που δεν είναι τόσο της αρμοδιότητάς σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με τον Ήλιο στην Παρθένο να περνά από τις «Συμπληγάδες» του Κρόνου και του Ουρανού, εκείνο που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα είναι να συνδυάσεις το παιχνίδι και τη διασκέδαση με την επιμόρφωση και τα δημιουργικά ενδιαφέροντά σου, αφού οι καθαρά ψυχαγωγικές δράσεις μπορεί να «κοπούν» απότομα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε στενόχωρες καταστάσεις ή σε ένα «σκοτσέζικο ντους» στο σπίτι και την οικογένειά σου, αν όμως πρόκειται για καθαρά πρακτικά ζητήματα είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις απαιτούμενες λύσεις, αρκεί να κινηθείς προσεκτικά και μεθοδευμένα, αγνοώντας τον «θόρυβο» γύρω σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Ήλιος στην Παρθένο… πιέζεται και πιέζει να διευθετήσεις πρακτικά θέματα της καθημερινότητας κι όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ή συγκυρίες. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι να υπάρξουν απρόοπτα ή καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι νομότυπος/η σε αυτά που κάνεις για να μη σε πιάσει η «τσιμπίδα»!!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε πιέζει να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα, που έχει πολλές και διαφορετικές παραμέτρους, μπορεί ωστόσο να μην είναι δικό σου αλλά ενός προσώπου του περιβάλλοντός σου. Κι εδώ βέβαια δε χωρούν συναισθηματισμοί, αντίθετα ισχύει το γνωστό «οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας κι αν τα καταφέρεις, θα αποδείξεις πρωτίστως στον εαυτό σου ότι τα πας μια χαρά και στα δύσκολα, ακόμη και στα… παράλογα! Αν, ωστόσο, αποτύχεις, μπορεί να κριθείς αυστηρά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε προτρέπει να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με τη σωματική και ψυχική σου ευεξία. Ίσως, μάλιστα, πιεστείς να κόψεις μια συνήθεια που σε βλάπτει ή αναγκαστείς να ακυρώσεις τις δραστηριότητές σου εξ αιτίας μιας αδιαθεσίας. Παράλληλα, μπορεί να σου αποκαλυφθεί κι ένα μυστικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε πιέζει να γίνεις πιο ομαδικός/η «παίκτης/α», συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια για το κοινό καλό, δε θα πρέπει, ωστόσο, να «φορτωθείς» επάνω σου ευθύνες που δε σου αναλογούν ή να δώσεις «λευκή επιταγή» σε κάποιον/α, αφού είναι πιθανό να σε εκμεταλλευτούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε πιέζει να διεκπεραιώσεις εργασιακά ή κοινωνικά καθήκοντα διαφορετικά μεταξύ τους και η πρώτη σου επιλογή είναι «να σκύψεις το κεφάλι», βάζοντας σε δεύτερη μοίρα εκείνα που σε ευχαριστούν. Επειδή όμως μπορεί να «πέσεις» πάνω σε «αφεντικά» με άλλες αντιλήψεις, ίσως «δραπετεύσεις» από τα δύσκολα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Το μεγάλο τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου-Ουρανού αναδεικνύει τα ταλέντα, αλλά και τις ελλείψεις σου σε υλικό και μέσα, μην επιχειρήσεις, λοιπόν, να «απλωθείς» χωρίς να έχεις εξασφαλίσει τις μίνιμουμ προδιαγραφές! Επιπλέον, καλό είναι να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα ή τις αποδείξεις των συναλλαγών σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε πιέζει να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αφού είναι πιθανό να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις ή να αυξηθούν οι πιέσεις και τα προβλήματα. Καλό είναι, λοιπόν, να διαχειριστείς σωστά την κατάσταση, δίνοντας μόνο εκεί που πρέπει, χωρίς να υποκύψεις σε δήθεν «επιτακτικές» ανάγκες άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον 7ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να κάνει τους άλλους πιο επικριτικούς ή/και πιο κυνικούς απέναντί σου αλλά, αν αυτό δε γίνεται από πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, δεν έχεις παρά να τους «γράψεις»… Από την άλλη, οι απαιτήσεις ενός «δικού σου» ανθρώπου ή συνεργάτη σου ίσως σε στριμώξουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss