25 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Ήλιος στον 11ο ηλιακό οίκο σου, σου προσφέρει κοινωνικά αλλά και οικονομικά πλεονεκτήματα κι ίσως τελικά κάποια πράγματα να «τρέξουν» πολύ πιο γρήγορα από όσο υπολόγιζες, μέσω φίλων ή μιας συλλογικότητας. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σε κάνει μεν να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου αλλά πάντα υπάρχει χώρος για ένα μικρό… θαύμα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με τον Ήλιο στον 10ο ηλιακό οίκο σου, μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα, έχοντας μάλιστα την υποστήριξη άλλων και δεν αποκλείεται να αλλάξει το status σου μέσα από μια «κομβική» συνεργασία. Επιπλέον φαίνεται να επισημοποιείται μια κατάσταση. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να αξιοποιήσεις και παρασκηνιακές «άκρες».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί σπουδές, σεμινάρια και γενικότερα την επιμόρφωση σου, το πιο… εύκολο όμως είναι να σου φέρει ένα ταξίδι με καλή παρέα! Επιπλέον, θα αποκτήσεις κάποια είδη χρήσιμα για την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ήλιος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε στηρίζει οικονομικά, ίσως μάλιστα λάβεις μια σημαντική βοήθεια ή τις εγγυήσεις που χρειάζεσαι, ώστε να προβείς σε μια επένδυση ή σε μια αγορά, που τουλάχιστον θα σε κάνει να νιώσεις πληρέστερος/η! Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να αφήσεις πίσω σου τους όποιους δισταγμούς σου, ζώντας το «σήμερα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ήλιος στον 7ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια συνεργασία, που θα σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών. Ακόμη, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δικτυωθείς με πρόσωπα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε βοηθήσουν. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να συνδυάσεις επιμόρφωση και διασκέδαση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ήλιος στον 6ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα εργασιακά σου και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου τύχουν. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από την συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό σου ένα «χαμηλά ιστάμενο» πρόσωπο, που όμως έχει σπουδαίες «άκρες»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ήλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο κοινωνικό, κάτι που μπορεί να «μετρήσει» θετικά, τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και στην διασκέδαση σου. Ίσως μάλιστα να μοιραστείς μια επιτυχία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, είτε με δική σου πρωτοβουλία, είτε πάνω στη ροή μπορεί να «ξανοιχτείς» περισσότερο, κερδίζοντας υποστήριξη και αναγνώριση..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Γίνονται αλλαγές και ανανεώσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να οργανώσεις μια συγκέντρωση στον χώρο σου. Μπορείς ακόμη να προβείς σε μια περιουσιακή ρύθμιση αλλά και να αναζητήσεις ή να «κλείσεις» έναν επαγγελματικό χώρο που καλύπτει τις ανάγκες σου. Παράλληλα, καλείσαι να ασχοληθείς με την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό οίκο σου, συμβάλλει θετικά στην διεύρυνση του κύκλου των επαφών και των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα που ξέρουν πολλά τόσο για το προσκήνιο, όσο και για το παρασκήνιο. Ίσως ακόμη να λάβεις μια καλή είδηση ή να κάνεις ένα ταξίδι αναψυχής. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σου προσδίδει μια άγνοια κινδύνου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με τον Ήλιο στον 2ο ηλιακό οίκο σου, μπορείς να κάνεις βήματα προόδου στον οικονομικό τομέα, αρκεί να αξιοποιήσεις χωρίς δεύτερες σκέψεις τις βοήθειες που παίρνεις. Ίσως μάλιστα να σου τύχει μια μοναδική «κερδοσκοπική» ευκαιρία ή να λάβεις μια αποζημίωση. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε σχέση με περιουσιακά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε βοηθά να επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου και να δικτυωθείς, παίρνοντας μάλιστα και βοήθειες ή τα εύσημα από «ισχυρά» πρόσωπα. Επιπλέον αν σου προταθεί επίσημα μια συνεργασία-συμφωνία, μην διστάσεις να πεις το «ναι». Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να βάλεις στην άκρη μακροπρόθεσμα σχέδια κι στρατηγικές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, μέσα από μυστικές βοήθειες ή και την αποκάλυψη πληροφοριών για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Επιπλέον μια νομική υπόθεσή σου εξελίσσεται υπέρ σου, βγάζοντάς σε από ανεπιθύμητους μπελάδες. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου και σε κάνει σχετικά πιο δοτικό/η και γαλαντόμο/α.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss