25 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών

Κριός

Η Σελήνη απέναντί σου διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι εδώ το ζητούμενο είναι να κρατήσεις πιο κοντά τα πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό κι όχι μόνον… κόντρες! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί μεν να ενισχύσει τα οικονομικά σου, θα σου ζητηθούν, ωστόσο, σημαντικά ανταλλάγματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου παραπέμπει σε απρόοπτα και καλό είναι να μη θεωρείς τίποτε ως δεδομένο. Σε ανάλογη κατεύθυνση, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να απορρίψεις παρωχημένες αντιλήψεις, ίσως όμως και να σε κάνει κοινωνό δυσάρεστων ειδήσεων ή καταστάσεων.Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο εργασιών, που αποδείχτηκε ασύμφορος στην πράξη, αλλά και να μην υποκύψεις σε έναν εκβιασμό, που σου εμφανίζεται ως «η μόνη λύση», αφού σίγουρα υπάρχουν κι άλλες. Επιπλέον, στα οικονομικά σου, το κυνήγι της έκπληξης είναι αυτό που θα σου φέρει κέρδη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον Ουρανό να «πειράζει» την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είναι πιθανό να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από ένα πρόσωπο που «κανονικά» θα έπρεπε να σου σταθεί αλλά και να εκπλαγείς ευχάριστα από κάποιους «ξένους», που απλά «σε πάνε»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό θα συμβάλλει σε μεταβολές στο σπίτι σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα ορίζει μια καμπή στην καριέρα σου και καλείσαι να αφήσεις πίσω σου ότι αποδείχτηκε… μάταιο στην πράξη! Ίσως, μάλιστα, μάθεις κι ένα μυστικό που θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις. Την ίδια στιγμή βέβαια, ο ενεργός Ουρανός φέρνει «καινά δαιμόνια» στη ζωή σου κι οφείλεις να κινηθείς διαφορετικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα συμβάλλει θετικά στην έρευνα κάθε είδους και σε εκμυστηρεύσεις. Από την άλλη, ενδέχεται να πέσεις θύμα παρακολούθησης ή να πληροφορηθείς κάτι δυσάρεστο. Επιπλέον όμως, στις κοινωνικές συναναστροφές σου πιθανόν να επικρατούν άτομα που χαρακτηρίζονται από μια μάλλον πειραματική ή περιπαικτική διάθεση κι ίσως σου φερθούν κυνικά

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε αναδεικνύει σε «πρόσωπο της ημέρας», φρόντισε, λοιπόν, να ανταποκριθείς επάξια σε αυτόν τον τίτλο, πολύ περισσότερο που δεν αποκλείεται να «σκοντάψεις» πάνω σε άτομα που αντιδρούν αρνητικά κι ας θεωρούσες ως δεδομένη την στήριξή τους. Ίσως, μάλιστα, επέλθει ρήξη σε μια επαγγελματική σχέση σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα ορίζει μια νέα φάση στα προσωπικά, αλλά και τις συνεργασίες σου, όχι όμως χωρίς κόστος, αφού πέρα από τη… χαρά του μηδενισμού, σίγουρα κάποια πράγματα θα σε «πονέσουν». Φαίνεται, μάλιστα, πως το καλύτερο από πλευράς σου θα ήταν να επιδιώξεις από μόνος/η σου να αλλάξεις ρότα ή να πρωτοτυπήσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο ή προ τετελεσμένων σε ένα οικονομικά ή εργασιακό ζήτημα. Όσον αφορά όμως στην κοινωνική ζωή και τις δημόσιες σχέσεις σου, η Σελήνη στον Ζυγό εμπλουτίζει τις φιλίες ή τα ενδιαφέροντά σου και προσελκύει νέο «κοινό» γύρω σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ζυγό σε θέλει στις «επάλξεις» και δεν έχει νόημα να αποποιηθείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο σου. Άρπαξε την ευκαιρία για να αναδείξεις τα ιδιαίτερα προσόντα σου, όσο κι αν οι συνθήκες σου πηγαίνουν κόντρα. Επιπλέον, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να κλείσεις ένα κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, μπορεί όμως να «βγάλει στη φόρα» κι ένα οικογενειακό μυστικό. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να ξεδιπλώσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο, ίσως, μάλιστα, ξεχωρίσεις μέσα από αναζητήσεις ή επιλογές που θεωρούνται «εξεζητημένες»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Σήμερα, ενδέχεται να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από επιλογές ή συμπεριφορές φίλων και αγαπημένων προσώπων, που άλλα σου λένε κι άλλα κάνουν, από την άλλη όμως ίσως και εκπλαγείς ευχάριστα από την υποστηρικτική στάση ενός «ξένου» προσώπου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις υπόγειες διαδρομές και να μάθεις μυστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss