25 Μαρτίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Εθνική… συγκίνηση!

Κριός

Ο ενεργός Χείρωνας εντείνει τον υποκειμενισμό σου με κάποιες λεπτομέρειες να «σκεπάζουν» οτιδήποτε άλλο συμβαίνει γύρω σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να σου αποκαλυφθούν ενδιαφέρουσες πτυχές του παρελθόντος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει πιο κοντά στους οικείους σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Επιπλέον, σε καλεί να διευθετήσεις ποικίλες λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σου, αλλά το πιθανότερο είναι να «κάνεις την τρίχα, τριχιά», εξ αιτίας μιας συναισθηματικής φόρτισης, που σε εμποδίζει να δεις τα πράγματα στις σωστές διαστάσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει πιο αποφασιστικό/η σε σχέση με εκείνα που θέλεις ή δε θέλεις, αφού ενδεχόμενες παλινδρομήσεις θα επιφέρουν μια σχετική σύγχυση στα οικονομικά σου. Μικρό το κακό πάντως, αφού τελικά οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε κάνει πιο επιρρεπή σε δακρύβρεχτες ιστορίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού σίγουρα θα σου χρειαστούν για να ανταποκριθείς με επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Κι επειδή «βρέχει συναίσθημα», σε κάθε περίπτωση μην επιτρέψεις να σε καταβάλλει, δίνοντας την εντύπωση ότι «δεν ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε παραπέμπει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία ή τη διατροφή σου, ενώ είναι σκόπιμο να περιορίσεις τις εξωτερικές δράσεις σου και να μείνεις για λίγο μόνος/η, ώστε να συντονιστείς με το «μέσα σου».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει πιο κοινωνικό/η ή ομαδικό/η, ανεξάρτητα με το αν αρχικά κάποια πράγματα στους άλλους σε ενοχλούν ή σε προβληματίζουν. Ίσως, μάλιστα, τελικά να συνάψεις μια νέα φιλία. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να ψάξεις ντουλάπια και αποθήκες, αφού εκεί θα βρεις αυτό που ζητάς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σου. Ιδού, λοιπόν, πεδίον… διπλωματίας λαμπρόν! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας επαναφέρει στην καθημερινότητά σου καταστάσεις του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου και, μέρα που είναι, μια εκδρομή φαντάζει ως το ιδανικό σενάριο. Από πλευράς σου, ωστόσο, είναι καλό να προσανατολιστείς και σε πιο πνευματικές αναζητήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο ή «αδρανή» εξοπλισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικονομική αστάθεια, αλλά και σε μια δική σου σπασμωδική καταναλωτική συμπεριφορά, οπότε καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Καρκίνο σου επισημαίνει ότι, ανεξάρτητα από τις προθέσεις σου, πολλά πράγματα εξαρτώνται από τους άλλους και καλό είναι να τους έχεις «από κοντά», έστω κι αν διαφωνείς μαζί τους σε βασικά ζητήματα. Έτσι κι αλλιώς, το καθεστώς των σχέσεων και των συνεργασιών σου είναι «κυμαινόμενο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Παρά την αργία της ημέρας, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες, που θα βάλουν σε μια τάξη το σύμπαν σου, χωρίς ωστόσο να «ζοριστείς», αφού η υγεία σου είναι ευαίσθητη και πρακτικά χρειάζεσαι περισσότερο ύπνο. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε «γεμίζει» με γλυκές αναμνήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Καρκίνο έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, όχι όμως μόνο για να διασκεδάσεις μαζί τους, αλλά και για να ασχοληθείς με τα προβλήματά τους, έστω και κάτω από το δικό σου «πονόψυχο» πρίσμα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss