25 Οκτωβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιο σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό σηματοδοτούν μια βελτίωση στα οικονομικά σου, φρόντισε μόνο να μην αρχίσεις να σκορπάς τα λεφτά σου δεξιά κι αριστερά, αφού όσο πλεόνασμα κι αν βγάλεις, θα σου χρειαστεί μελλοντικά! Επιπλέον, ο Ουρανός στον Ταύρο σε βοηθά να κερδίσεις σχετικά… απρόσμενα κάτι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό δημιουργούν τις προϋποθέσεις μιας επωφελούς συνεργασίας, ενώ σου προσθέτει αρκετούς «πόντους» και στην κοινωνική σου παρουσία! Επιπλέον, ο Ουρανός στο ζώδιό σου είναι πρόθυμος να σου προσφέρει τις ευκολίες και την τύχη που χρειάζεσαι, αρκεί να αλλάξεις τακτική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό φέρνουν μια αισθητή βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου, ενώ μπορεί να αποκτήσεις τη συντροφιά ενός pet! Επιπλέον, ο Ουρανός στον Ταύρο καθιστά τη μοναχικότητά σου απρόσμενα δημιουργική κι είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις κάποιες κρυμμένες ή ανεκδήλωτες δυνατότητές σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στον 5ο ηλιακό οίκο σου προαναγγέλλει μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ θα σου δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις. Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα και η γνωριμία σου με ξεχωριστά άτομα μπορούν να σου ανοίξουν νέους δρόμους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό σε ενθαρρύνουν να αναβαθμίσεις τον χώρο σου, αλλά και να χαρείς το ευχάριστο οικογενειακό κλίμα που θα διαμορφωθεί, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ζήτημα, ήρθε η ώρα για να λυθεί επ’ ωφελεία σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η παρουσία τριών «καλόβολων» πλανητών στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συνδυαστεί με ευχάριστες ειδήσεις, ένα διασκεδαστικό ταξίδι, αλλά και ποικίλες φιλοφρονήσεις προς το άτομό σου. Επιπλέον, ο Ουρανός στον Ταύρο κάνει πολύ πιο καίρια «δουλειά» σε σχέση με την επιμόρφωσή σου και τη φιλοσοφία ζωής που σε διέπει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου λειτουργούν ως… τροφοδότες λογαριασμοί για τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας στην κάλυψη πολλών από τις άμεσες ανάγκες σου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο, αφού όλα είναι θέμα τύχης. Επιπλέον, ο Ουρανός στον Ταύρο θα σε αποζημιώσει με μια ευχάριστη έκπληξη!.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη, ο Ερμής κι ο Δίας στο ζώδιό σου «σέρνουν» για σένα τον χορό των επιτυχιών, «φόρεσε», λοιπόν, το καλό σου πρόσωπο κι όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους! Επιπλέον, ο Ουρανός απέναντί σου σε «πείθει» να αλλάξεις τακτική στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό ευνοούν την ενασχόλησή σου με θέματα υγείας, ενώ θα σου προσφέρουν και περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση και διασκέδαση, μακριά από τις εντάσεις, πρόσεξε μόνο, μήπως το… παρακάνεις με το φαγητό! Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός θα σε βοηθήσει να βρεις… ανέλπιστες λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Δίας στον Σκορπιό σηματοδοτούν νέες γνωριμίες και τη διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου, με μόνη «υποχρέωσή» σου να ξεχωρίσεις την «ήρα» από το «σιτάρι». Επιπλέον, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει νέα δεδομένα στην… πιο προσωπική σου ζωή!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η παρουσία τριών «ευνοϊκών» πλανητών στον 10ο ηλιακό οίκο σου δρομολογεί θετικές, όσο και «τυχερές» εξελίξεις στα επαγγελματικά και ευρύτερα την κοινωνική σου ζωή σου. Ίσως, μάλιστα, διαπιστώσεις ότι έχεις πλέον και την υποστήριξη ενός ισχυρού προσώπου. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσεις κάποιες οικογενειακές ή περιουσιακές προοπτικές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Με τον Ερμή, την Αφροδίτη, αλλά και του Δία στον 9ο ηλιακό οίκο σου θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να ταξιδέψεις και να «ξεσκάσεις», ενώ μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αναβαθμίσεις… εντυπωσιακά τα μέσα επικοινωνίας σου. Επιπλέον, αναλαμβάνει να διασπείρει «καινά δαιμόνια» στη ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss