25χρονο μοντέλο μιλά για την κρυφή σχέση της με τον 70χρονο πατέρα της Τζίτζι Χαντίντ [εικόνες]

Μια κρυφή και άκρως καυτή σχέση με ένα επίδοξο μοντέλο στην ίδια ηλικία με τις κόρες του, Τζίτζι και Μπέλα, είχε ο Μοχάμεντ Χαντίντ.

Η 25χρονη Ζιστίν Μόντ, ταξίδευε με ιδιωτικό αεροπλάνο και έμενε σε πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη την Ευρώπη από το 2014 έως το 2017 με τον πολυεκατομμυριούχο, που γίνεται 70 χρονών σήμερα. Ο πατέρας των διάσημων μοντέλων Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ είναι αρραβωνιασμένος με την τηλεπερσόνα Σίβα Σαφάι, ηλικίας 36 ετών, εδώ και 4 χρόνια, αλλά δεν φαίνεται να σχεδιάζουν να παντρευτούν σύντομα.

Η Ζιστίν, που μοιάζει εκπληκτικά με την 23χρονη κόρη του Τζίτζι, ξεκίνησε την σχέση της με τον Μοχάμεντ μέσω Instagram τον Σεπτέμβριο του 2014, όπως αποκάλυψε η ίδια στην Daily Mail.

Ο Μοχάμεντ με την ΖιστίνΟ Μοχάμεντ με την Ζιστίν

Εκείνη την εποχή, το γεννημένο στην Πολωνία μοντέλο εργαζόταν και σπούδαζε δημόσιες σχέσεις στην Φρανκφούρτη.

Όπως δήλωσε στην Daily Mail: «Γνωριστήκαμε μέσω Instagram. Του έγραψα ‘γεια’ και στη συνέχεια απάντησε με τον αριθμό του τηλεφώνου του. Συνεχίσαμε να μιλάμε για μήνες, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον καλύτερα. Γράφαμε πολύ στο WhatsApp. Πολλά κείμενα. Στην αρχή θέλαμε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον, μετά έγιναν πιο προσωπικά. Μιλούσαμε πολύ για την τέχνη, κι αυτός ζωγραφίζει όπως κι εγώ. Μας αρέσει η τέχνη. Ξεκίνησε αθώα αλλά στη συνέχεια έγινε πιο σεξουαλικό. Στέλναμε φωτογραφίες ο ένας στον άλλο από το τι κάναμε. Φυσικά, υπήρχαν και κάποιες πιο ιδιαίτερες selfies. Ήθελα να ζήσω την εμπειρία με έναν μεγαλύτερο άνδρα και φυσικά ήταν πολύ ελκυστικός. Μου έστελνε μηνύματα και σε ένα από αυτά μου έγραψε: ‘Θα ήθελα πολύ να φάω pierogi (γνωστό πιάτο της Πολωνίας) από το σώμα σου’. Κάποιες φορές μου ζητούσε να του στέλνω πιο πικάντικες φωτογραφίες. Κι εγώ το έκανα. Θεωρώ το γυμνό ως μέρος της τέχνης. Ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Μου άρεσε πολύ».
Ο Μοχάμεντ Χαντίντ με την αρραβωνιαστικιά του ΣίβαΟ Μοχάμεντ Χαντίντ με την αρραβωνιαστικιά του Σίβα

Η Ζιστίν λέει ότι στην αρχή δεν της ανέφερε τον αρραβώνα του με την Σίβα, που έγινε όταν το ζευγάρι ήταν στο Μπαλί για την Πρωτοχρονιά του 2013.

«Όταν άρχισε η γνωριμία μας, δεν ήξερα ότι ήταν αρραβωνιασμένος ή σε κάποια σοβαρή σχέση επειδή ποτέ δεν το ανέφερε» είπε. «Η σχέση μου άρχισε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2015. Αλλά διατηρήσαμε επαφή».

Το ζευγάρι συνέχιζε να στέλνει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου για αρκετούς μήνες, με τον Μοχάμεντ να της ζητά να του στέλνει βίντεο και φωτογραφίες που θα «τον έκαναν να χαμογελά». Σε ένα από τα μηνύματά του, ο 70χρονος πολυεκατομμυριούχος, την ρώτησε αν ήθελε να τον αποκαλεί «μπαμπά».

Ο πολυεκατομμυριούχος και το μοντέλο έστελναν συνέχεια σεξουαλικά μηνύματα ο ένας στον άλλονΟ πολυεκατομμυριούχος και το μοντέλο έστελναν συνέχεια σεξουαλικά μηνύματα ο ένας στον άλλον

Ο Μοχάμεντ και η Ζιστίν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην πολωνική πόλη Wroclaw, γνωστή και ως Μπρεσλάου, τον Οκτώβριο του 2015 όπου έμειναν σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Όπως είπε η ίδια: «Ήταν σε ένα ταξίδι με τους επιχειρηματικούς συνεργάτες του και ανθρώπους από την βιομηχανία της μόδας, αλλά ήθελε να μείνει και λίγο μόνος. Του έδειξα την πόλη». Κατά την διάρκεια του ταξιδιού αυτού, έκαναν και για πρώτη φορά σεξ, όπως λέει η Ζιστίν.

Το ρομαντικό τους ταξίδι όμως διακοπτόταν συχνά από τις κλήσεις της αρραβωνιαστικιάς του, Σίβα. Όπως λέει η Ζιστίν: «Η Σίβα θέλει να ελέγχει τα πάντα και τον καλούσε συνέχεια, αλλά δεν μπορούσα να πω τίποτα γιατί κι εγώ ήμουν σε μια σχέση». Ο Μοχάμεντ μάλιστα, την εξομολογήθηκε πως ήταν απίθανο να παντρευτεί την Σίβα.

«Νομίζω πως ο Μοχάμεντ σέβεται την αρραβωνιαστικά του, αλλά δεν νομίζω ότι μια σχέση που βασίζεται στην απιστία μπορεί να έχει ένα αίσιο τέλος, όπως ο γάμος. Δεν νομίζω ότι θα την παντρευτεί. Νομίζω πως δεν είναι τόσο σίγουρος γι’ αυτήν. Ίσως δεν είναι ο τύπος του. Νομίζω πως προτιμά τις ξανθιές» είπε η Ζιστίν.

Όσο για την διαφορά ηλικίας, είπε πως έβρισκε πολύ ελκυστικό τον Μοχάμεντ: «Νομίζω ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Η ηλικία δεν έχει σημασία για μένα. Έχω φίλους ηλικίας από 16 έως 70 ετών. Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλη. Είχαμε πολλά κοινά όπως η τέχνη, οι προσωπικότητές μας. Νομίζω πως το καλύτερο με τον Μοχάμεντ είναι το γεγονός πως είναι πολύ αστείος. Είναι ο πιο ευχάριστος άνθρωπος που έχω γνωρίσει».

Μετά το πρώτο τους ρομαντικό ταξίδι, συνέχισαν να στέλνουν ερωτικά μηνύματα ο ένας στον άλλο, και ο Μοχάμεντ της ζητούσε να τον συνοδεύει στις συχνές εκδρομές του. Την ικέτευσε να τον συναντήσει στο Λουξεμβούργο, αλλά η Ζιστίν ήταν σε σχέση και δεν μπορούσε τόσο εύκολα να φεύγει.

Ο Μοχάμεντ Χαντίντ με την κόρη του Τζίτζι

Ο Μοχάμεντ Χαντίντ με την κόρη του Τζίτζι

Τον Οκτώβριο του 2017 συναντήθηκαν ξανά σε ένα μουσείο στην Στουτγάρδη της Γερμανίας και πέταξαν με το ιδιωτικό του τζετ στο Ντίσελντορφ όπου έκαναν σεξ στο στρωμένο με ροδοπέταλα κρεβάτι του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την Ζιστίν, ο Μοχάμεντ λατρεύει τις κόρες του και του αρέσει να φροντίζει την οικογένειά του, τους φίλους του και τους συνεργάτες του. «Αγαπάει πραγματικά τις κόρες του. Είναι πολύ περήφανος γι’ αυτές. Και μου έχει πει ότι αγαπάει πραγματικά την Γιολάντα (την πρώην σύζυγό του) ως μητέρα και διατηρεί πολύ καλή σχέση μαζί της».

Ο Μοχάμεντ Χαντίντ με την πρώην σύζυγό του και μητέρα της Μπέλα και Τζίτζι, Γιολάντα

Ο Μοχάμεντ Χαντίντ με την πρώην σύζυγό του και μητέρα της Μπέλα και Τζίτζι, Γιολάντα

Το ζευγάρι συνέχισε την σχέση του μέσω των social media μέχρι τα τέλη του 2017, όταν η Ζιστίν αποφάσισε πως ήθελε να προχωρήσει στη ζωή της. Όπως ανέφερε, θέλει να επικεντρωθεί στις σπουδές της και την καριέρα της ενώ παραμένει φίλη με τον Μοχάμεντ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss