26 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη απέναντί σου, σου ανοίγει τον δρόμο για μια συνεργασία ή συμφωνία που μπορεί να αλλάξει υπέρ σου τους όρους του «παιχνιδιού», από την άλλη πλευρά όμως κάποιες συμμαχίες που θεωρείς ως δεδομένες μπορεί να σου γυρίσουν μπούμερανγκ! Βλέποντας και κάνοντας, λοιπόν… Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε θέλει πιο πρακτικό/η και λιγότερο… ανέμελο/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Ζυγό θα έχεις μια μάλλον «επεισοδιακή» ημέρα στην δουλειά σου, με τις καταστάσεις και τις συμμαχίες να αλλάζουν συχνά, κάτι που σίγουρα δεν συνάδει με την ανάγκη σου για σταθερότητα και την ύπαρξη συγκεκριμένων σημείων αναφοράς. Όμως… μπόρα είναι και θα περάσει! Παράλληλα, καλείσαι να είσαι προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα και τα προβλήματά τους, με την μεταξύ σας συνεννόηση σε κάποιες περιπτώσεις να μην είναι και τόσο εύκολη, παραπέμποντας τις όποιες λύσεις για αργότερα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη απέναντί σου να «ζορίζεται», είναι πιθανό να αναλάβεις κάποια επιπλέον καθήκοντα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ένα περιουσιακό ή οικογενειακό θέμα σου μπορεί να «κολλήσει» εξ αιτίας αντιδράσεων της τελευταίας στιγμής ή κάποιων προαπαιτούμενων που δεν έχουν εκπληρωθεί ακόμη. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μια αναστάτωση στον χώρο σου κι εδώ ισχύει το «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει»! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Τοξότη καλείσαι να εργαστείς περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Καλείσαι να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτισή σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από αβεβαιότητες και διχογνωμίες που σχετίζονται με διαδικαστικά θέματα κι όχι τόσο με την ουσία. Παράλληλα, φαίνεται να δημιουργούνται «θέματα» στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις οικονομικές επιλογές σου, πολύ περισσότερο που τα πράγματα δεν εξαρτώνται τόσο από σένα, όσο από τους άλλους. Μην υπολογίζεις λοιπόν «χωρίς τον ξενοδόχο» κι αν εισπράξεις κάτι μην βιαστείς να το ξοδέψεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σου αναθέτει ένα δύσκολο έργο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός σε μια σειρά από ζητήματα όπου η παρουσία ενός διαπραγματευτή κρίνεται ως απαραίτητη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεις συμβιβαστικές λύσεις, σε πιο προσωπικά θέματα ωστόσο μοιάζεις σαν να μην ξέρεις που πατείς και που βαδίζεις! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να φέρει «πληκτικές» υποχρεώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ζυγό σε παραπέμπει στην διερεύνηση του παρασκηνίου, αφού… επιβάλλεται να μάθεις το τι διαμείβεται για να προστατευτείς. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να αποσυρθείς για λίγο από τα «εγκόσμια», προκειμένου να καταστρώσεις τα σχέδιά σου με την ησυχία σου και χωρίς να δίνεις στόχο. Παράλληλα, καλό είναι να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την Σελήνη στον Ζυγό εκείνο που προέχει για σένα είναι η κοινωνικοποίησή σου και η συμμετοχή σε ομάδες, σίγουρα όμως θα υπάρξουν διχογνωμίες και εντάσεις που θα χαλάσουν το καλό κλίμα και θα χωρίσουν τους συμμετέχοντας σε δύο «στρατόπεδα». Επιπλέον, είναι πιθανό να τα «σπάσεις» με έναν φίλο ή μια φίλη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Καλείσαι να καταλάβεις μια καλύτερη θέση, προωθώντας τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, κάτι όμως που δεν θα είναι εύκολο αφού θα συνδυαστεί με «σκληρές» διαπραγματεύσεις. Ίσως μάλιστα η «απέναντι» πλευρά να αλλάζει διαρκώς απόψεις ή εκπροσώπους, δυσχεραίνοντας την λήψη αποφάσεων. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά, προνόησε και για εκείνα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Οι συγκυρίες σε ωθούν να δικτυωθείς ή να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που εξυπηρετούν τους στόχους και τις βλέψεις σου, τόσο εντός, όσο και εκτός της χώρας. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ζυγό προάγει την επιμόρφωση σου και σου, όσον αφορά όμως τις επαφές και τις μετακινήσεις σου σηματοδοτεί εντάσεις και βιαστικούς χειρισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως θα βρεις χρηματοδότες ή υποστηρικτές, από την άλλη πλευρά όμως κάποια στιγμή θα «ζοριστείς» από τα απανωτά έξοδα, τα οποία μάλιστα καλύπτουν ανάγκες άλλων κι όχι δικές σου. Παράλληλα, καλείσαι να κινηθείς προσεκτικά, τηρώντας τα προσχήματα και την δεοντολογία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss