26 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Επαγγελματισμός

 

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει σε επαγρύπνηση, προκειμένου να ανταποκριθείς με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας κι αν επιστρατεύσεις τις αρετές σου μπορείς να πετύχεις πολλά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα υπάρξουν και κάποιες… ατυχίες αλλά μην το βάλεις κάτω, αφού η κατάσταση θα «γυρίσει» σύντομα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να «ταΐσεις» το μυαλό σου με νέες γνώσεις ή σε πιο εξωστρεφές επίπεδο να εμπλουτίσεις τις παραστάσεις σου μέσω ενός ταξιδιού ή των επαφών σου. Επιπλέον, φαίνεται πως τα μηνύματα πέφτουν… βροχή, χωρίς όμως να έχουν όλα την ίδια αξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Αιγόκερω συμβάλλει σε μια αστάθεια στα οικονομικά σου τελικά όμως θα διαπιστώσεις ότι παρά τις όποιες μεταπτώσεις, θα βρεθείς ξανά στο σημείο που… ξεκίνησες, έχοντας ωστόσο αποκτήσει και κάποια επιπλέον αγαθά κι αυτό κακό δεν το λες! Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα ευνοεί τα ταξίδια και την κοινωνική ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δεν σε βοηθά να σχηματίσεις μια καθαρή εικόνα για τις προθέσεις των άλλων αλλά ίσως να «μπερδέψει» και εκείνους, από τη στιγμή που η στάση και η συμπεριφορά σου θα γίνει υπέρ το δέον κυκλοθυμική. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα περάσουν λοιπόν από «σκαμπανεβάσματα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας και διατροφής αλλά και στην κατανομή των δυνάμεών σου, ώστε να διεκπεραιώσεις με επιτυχία τις εργασίες της ημέρας. Παράλληλα, καθίσταται κομβικός ο ρόλος σου στις εξελίξεις, με αποτέλεσμα τόσο την προσωπική σου ανάδειξη, όσο και την βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναδεικνύει θέματα σχετικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αφού οι καταστάσεις θα αλλάξουν σύντομα και η επιμονή σε κάποιες λεπτομέρειες θα αποδειχθεί άτοπη. Παράλληλα, καλείσαι να επικεντρωθείς τόσο στα εργασιακά, όπου θα παίξεις καταλυτικά θετικό ρόλο, όσο και σε εκείνα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα προς στιγμή να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε «ξεβολέψουν» όσο δεν… πάει, σύντομα ωστόσο η τάξη θα αποκατασταθεί! Παράλληλα, φαίνεται πως ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών και κοινωνικότητας, που μπορεί να συνδυαστεί και με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι επειδή η μέρα είναι γόνιμη για συμφωνίες, μη χάσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Παράλληλα, δημιουργούνται ευνοϊκές συνθήκες για να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, που μπορεί να σου «ανοίξει πόρτες» και να σε βοηθήσει να δικτυωθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά, δημιουργώντας μια προσωρινή ανησυχία για την πορεία τους, όταν όμως οι αγορές… επείγουν, τα υπόλοιπα περισσεύουν! Εξ άλλου τελικά θα έρθεις «μια η άλλη». Παράλληλα, προάγονται οι επαφές σου με τον έξω κόσμο, με συνέπεια η ημέρα σου να εμπλουτιστεί με νέες γνωριμίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει έτοιμο/η για όλα και πέρα από τα πρακτικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της ημέρας, η μεγαλύτερη πρόκλησή σου είναι να κουμαντάρεις τα συναισθήματά σου. Παράλληλα, καλείσαι να ρυθμίσεις θέματα που μπορεί να αφορούν στην φορολογία, ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αφού η υγεία σου θέλει μια κάποια προσοχή. Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου δίνει τον πρώτο λόγο στις δημόσιες σχέσεις σου και σίγουρα μπορείς να ωφεληθείς, είτε γνωρίζοντας πρόσωπα-κλειδιά, είτε συνάπτοντας μια χρήσιμη συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ανανεώνεται ο κύκλος των γνωριμιών σου με πρόσωπα που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την σοβαρότητά τους στην αντιμετώπιση των καταστάσεων. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για εργασιακά θέματα, που μπορεί να σου ανοίξουν τον δρόμο για μια διάκριση ή την προώθηση του έργου σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss