26 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μετά κόπων και βασάνων!

Κριός

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει για να συμμετάσχεις σε ένα εγχείρημα ρουτίνας ή μια πληκτική συνάθροιση, θυσιάζοντας τον ελεύθερο χρόνο σου και μάλλον δε γίνεται να μη δώσεις παρουσία, αφού θα υποστείς αρνητική κριτική. Από εκεί και ύστερα βέβαια, μπορείς να αποχωρήσεις διπλωματικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να χαλαρώσεις και να μην χάνεις τον χρόνο σου με πράγματα που για τον άλφα ή βήτα λόγο τελικά… δε θα γίνουν! Επιπλέον, αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές πλευρές σου, αλλά και τις μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου παραπέμπει σε μια «εμπλοκή» με γνωστούς ή συγγενείς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο ενεργός Ποσειδώνας δε σου… κάνει βέβαια για πρακτικά θέματα, αφού παραπέμπει σε λάθη ή αστοχίες, πιθανόν όμως να σε προστατέψει μέσω της διαίσθησής σου. Ίσως, μάλιστα, δεις ένα προφητικό όνειρο. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να κάνεις κάποιες περικοπές στα έξοδά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου επιχειρεί «να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι», ενεργοποιώντας ενοχές και ανασφάλειες. Ίσως, μάλιστα, νιώσεις απόρριψη από ένα πρόσωπο που «μετράει» για σένα, αλλά προσπάθησε να μην διαρρήξεις τη σχέση σου και να βρεις έναν «κοινό τόπο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να κινηθείς με βάση τη διαίσθησή σου, διαφορετικά μπορεί να παραπλανηθείς από φήμες, ψεύτικα στοιχεία ή μια συνωμοσία που υφαίνεται σε βάρος σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να αμυνθείς σθεναρά απέναντι σε απαιτήσεις που καθιστούν την εργασία σου πιο δύσκολη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Μπορεί να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον, όλα αυτά όμως φαίνεται να χρησιμεύουν μόνο στη βελτίωση της ψυχολογίας σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας συμβάλλει στην παραπλάνησή σου, οπότε καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι κανέναν, ιδιαίτερα αν έχει… καλούς λόγους να σε εκμεταλλευτεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Όπως κι αν έχει, μια στενοχώρια θα την… πάρεις, ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό είτε για ένα συναισθηματικό ζήτημα. Ανάλογα συμβιβαστική στάση, οφείλεις να τηρήσεις και σε μια οικογενειακή υπόθεση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες απάτες κι αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, καλό είναι να την απορρίψεις, όσο «αβανταδόρικη» κι αν φαίνεται. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου δεν αποκλείεται να προκαλέσει καθυστερήσεις και ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν δεν έχεις προνοήσει για το ενδεχόμενο μιας «αναποδιάς».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο ενεργός Ποσειδώνας πιθανόν να αναδείξει ένα θέμα υγείας, επειδή όμως μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος, ας μη βιαστείς να ακολουθήσεις κάποια θεραπεία, πριν ζητήσεις μια δεύτερη γνωμάτευση. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου δεν αποκλείεται να σε βάλει σε δίλημμα, σχετικά με μια αγορά ή τη χρηματοδότηση μιας προσπάθειας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σε γεμίσει ανασφάλειες κι ενοχές και να σε κάνει πιο εκμεταλλεύσιμο/η από άτομα που επιδιώκουν να σε έχουν υπό τον έλεγχό τους ή απλά τα θέλουν όλα δικά τους. Κι αν δε θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, κινδυνεύεις να εξαναγκαστείς σε κάτι που δε θέλεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο ενεργός Ποσειδώνας ευνοεί τον εξωραϊσμό ή τη διακόσμηση του προσωπικού χώρου σου, καλό είναι όμως να μην «τρέξεις» άλλες πιο πρακτικές υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να γίνεις πιο ρεαλιστής/α στις επιδιώξεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο ενεργός Ποσειδώνας είναι πιθανό να προκαλέσει ακυρώσεις δραστηριοτήτων ή λάθος συνεννοήσεις. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να χαθεί κάποιο σημαντικό έγγραφο ή αντικείμενο, μπορεί όμως και να γλιτώσεις από πολλά, αν «ακούσεις» τη διαίσθησή σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου δημιουργεί στενόχωρες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss