26 Μαρτίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Το ζητούμενο είναι η χρησιμότητα

Κριός

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Έριδας στο ζώδιό σου, η ημέρα προσφέρεται για τη διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων και την αρχειοθέτηση-κατάταξη υλικού. Επιπλέον, μπορείς να ρυθμίσεις εργασιακά θέματα, να προβείς σε μικρά μαστορέματα, αλλά και να εντρυφήσεις στις επιστήμες και την τεχνολογία, ιδιαίτερα σε τομείς του μικρόκοσμου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με τον Άρη και τον Κρόνο στον 9ο ηλιακό οίκο σου, οφείλεις να προσέχεις περισσότερο στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, αφού η επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» αποκτά κάποια επιθετικά χαρακτηριστικά, με κίνδυνο να τα «τσουγκρίσεις» άσχημα, είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με τον Άρη και τον Κρόνο να συμπορεύονται στον 8ο ηλιακό οίκο σου, είναι πιθανό να προβληματιστείς με μια αρνητική εξέλιξη στα οικονομικά σου, αλλά, αν ενεργοποιηθείς άμεσα, θα μπορέσεις τουλάχιστον να ισοφαρίσεις την ζημιά. Σε καμία περίπτωση όμως δεν γίνεται να πετύχεις μια καθαρή νίκη, οπότε, συμβιβάσου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Έριδας θα σε βοηθήσει να πλαισιωθείς από άτομα που ξέρουν τη δουλειά τους και διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους. Ίσως, μάλιστα, σου προσφερθούν συγκεκριμένες λύσεις ή βοήθειες στην εργασία σου, αλλά και στο σπίτι, ιδιαίτερα αν προκύψει η αναγκαιότητα κάποιων τεχνικών διορθώσεων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η σύνοδος Αφροδίτης-Έριδας σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην επιμόρφωσή σου, αλλά και στις τεχνικές αρρυθμίες που θα σε ταλαιπωρήσουν, ιδιαίτερα αν η χρήση του διαδικτύου σου είναι απαραίτητη. Επιπλέον, μπορεί να ανταλλάξεις πληροφορίες για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί, αλλά και να διευθετήσεις πρακτικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Έριδας σε καλεί να συνεχίσεις να είσαι τυπικός/η στις οικονομικές δοσοληψίες σου, αφού μια «ασήμαντη» για τους άλλους λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει πολλά υπέρ σου. Επιπλέον, η ζωή σου ίσως γίνει απλούστερη με τη χρήση αυτοματοποιημένων συναλλαγών και γενικότερα του διαδικτύου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Έριδας, μια επαγγελματική συνεργασία φαίνεται να έχει θετικά και πρακτικά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου. Αν, ωστόσο, υπογράψεις μια συμφωνία, μην αμελήσεις να κοιτάξεις και τα «ψιλά» γράμματα, ώστε να μη βρεθείς στη συνέχεια προ απροόπτου. Παράλληλα, πιθανόν να θορυβηθείς από κάποιες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω δίνουν ο καθένας τον δικό του ρυθμό, με την αλληλουχία «γκάζι- φρένο» να προκαλεί ποικίλα προβλήματα στις μετακινήσεις και τις συναλλαγές σου με τον «έξω κόσμο», πιθανότατα, μάλιστα, να προκύψουν εντάσεις και παρενοχλήσεις, που θα σε χαλάσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω παραπέμπουν σε έντονες επιθυμίες που είτε δεν μπορούν ικανοποιηθούν λόγω… αφραγκίας είτε έρχονται και φεύγουν και ίσως σε οδηγήσουν σε αχρείαστες αγορές ή βιαστικές κινήσεις στα οικονομικά σου. Πρόσεξε ακόμη τα κάθε είδους «αρπακτικά», που καιροφυλακτούν για να σε βλάψουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης και ο Κρόνος στο ζώδιό σου δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις, αφού κάθε τρεις και λίγο αναφύονται ζητήματα, που απαιτούν μια άμεση αντιμετώπιση. Προσπάθησε πάντως να διοχετεύσεις το πλεονάζον δυναμικό σου σε εντατικές εργασίες ή τα σπορ, όχι όμως χωρίς να γνωρίζεις καλά το αντικείμενό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Έριδας σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου και να κρατήσεις τους τύπους στις συναλλαγές σου, αφού έτσι θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη των άλλων. Επιπλέον, ίσως ανταλλάξεις δεδομένα για ένα εργασιακό θέμα ή μια υπόθεση ιατρικού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με τον Άρη και τον Κρόνο στον 11ο ηλιακό οίκο σου, η κατάσταση με φίλους/ες και γνωστούς/ες μπορεί να εκτραχυνθεί κι εδώ το ζητούμενο δεν είναι το ποιος έχει δίκιο ή άδικο, αλλά το να μην «ξεφύγει» η κατάσταση με χειρονομίες και σκληρούς χαρακτηρισμούς. Παράλληλα, καλείσαι να επεξεργαστείς προσεκτικά τα οικονομικά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss