26 Οκτωβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιο σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Σκορπιό επηρεάζουν θετικά τα οικονομικά σου, επιτρέποντάς σου να αποκτήσεις ό,τι ποθεί η ψυχούλα σου, στα μέτρα του δυνατού βεβαίως! Μάλιστα, η τύχη σου μπορεί να πιστοποιηθεί και με κεράσματα, δώρα ή την επιστροφή κάποιων δανεικών ή μια χρηματοδότηση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη απέναντί σου σε καθιστούν ένα από τα πρόσωπα της ημέρας, προσφέροντάς σου συνάμα μια σειρά από ευκολίες, ακόμη κι αν κάνεις «σκέρτσα» ή κάποιες επιπολαιότητες, αφού σήμερα σου συγχωρούνται τα πάντα! Επιπλέον, να είσαι ανοικτός/η σε προτάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου προσφέρουν μια σειρά από καθημερινές ευκολίες, με πρώτη και καλύτερη την απαλλαγή σου από κάποιες επαγγελματικές ευθύνες, αφού… ουδείς ασχολείται με αυτές! Αξιοποίησε, λοιπόν, τον ελεύθερο χρόνο σου για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ορίζουν μια ευχάριστη καμπή στις σχέσεις σου με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, αν, μάλιστα, έχεις παιδιά μπορεί να χαρείς από μια επιτυχία ή την συνολική πρόοδό τους. Όσο, δε, για τις πιο προσωπικές ενασχολήσεις σου, μέρα που είναι, καλείσαι να το… γλεντήσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σηματοδοτούν μια διακριτή πρόοδο στο σπίτι, αλλά και την καριέρα σου, ίσως, μάλιστα, πετύχεις «με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια»! Επιπλέον, αναμένεται να περάσεις όμορφα, συμμετέχοντας σε μια γιορτή, είτε στον χώρο σου είτε οπουδήποτε αλλού!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου προσφέρουν περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, περιπάτους, εκδρομές, αλλά και την ευκαιρία να παρακολουθήσεις κάποιες ενδιαφέρουσες παραστάσεις. Βάλε, λοιπόν, στην άκρη την όποια βαρυθυμία σου και απόλαυσε όλα αυτά που σου προσφέρονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σηματοδοτούν μια σχετική οικονομική ευχέρεια, καλό είναι όμως να μην προβείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού ή έναν αχρείαστο δανεισμό. Παράλληλα, η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε θέλει πιο επικοινωνιακό/η και ανοικτό/η σε προτάσεις, τόσο για τα προσωπικά, όσο και για τα επαγγελματικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε θέλει πιο χαλαρό/η και επικεντρωμένο/η σε εκείνα που σε ευχαριστούν και αν αφήσεις στην άκρη τις εμμονές και τις ζήλιες σου, όλα θα εξελιχθούν περίφημα. Επιπλέον, η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που έχουν μια οικονομική επιφάνεια!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθούν να χαλαρώσεις μακριά από ευθύνες, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, μπορείς να εξασφαλίσεις την καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή του. Μόνο για… δίαιτες μη μιλάς, αφού δεν είναι ο καιρός τους! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να μάθεις διάφορα μυστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στον Ταύρο και την Αφροδίτη στον Σκορπιό να εμπλουτίζουν τον κοινωνικό κύκλο σου, μπορείς να επωφεληθείς από μια… ιδιαίτερη συμπάθεια προς το πρόσωπό σου, αλλά και τη συμμετοχή σου σε ένα συλλογικό γλέντι! Ίσως, μάλιστα, εξυπηρετηθείς άμεσα σε κάποιο αίτημά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε πριμοδοτούν, τόσο σε σχέση με τις κοινωνικές ή επαγγελματικές βλέψεις σου, όσο και αναφορικά με βοήθειες από τους οικείους σου, με συνέπεια η ζωή σου να γίνει πιο εύκολη. Δεν έχεις, λοιπόν, να χαλαρώσεις κι εσύ, συμμετέχοντας στο εορταστικό κλίμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Ταύρο και την Αφροδίτη στον Σκορπιό, η ημέρα για σένα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές και τα καλά νέα είναι πως έχεις να ωφεληθείς πολλά από την διεύρυνση είτε του κύκλου γνωριμιών σου είτε των πνευματικών σου οριζόντων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss