26 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου προσδίδει «άγνοια κινδύνου» και πολλά πράγματα μπορεί να γίνουν συντομότερα από όσο υπολόγιζες, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε, μήπως η «αέρα- πατέρα» αντιμετώπιση προσώπων ή καταστάσεων τελικά σου στοιχίσει. Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο σου φέρνει έναν νέο φίλο ή φίλη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να φροντίσεις την υγεία και τη διατροφή σου. Θα σου δοθεί βέβαια και η ευκαιρία να μάθεις τεκταινόμενα του παρασκηνίου, όπου κάποιος/α κάτι σου… σκαρώνει! Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο σου δίνει το έναυσμα για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί νέα δεδομένα τόσο στην κοινωνική δικτύωσή σου, όσο και τις φιλίες σου, δε θα λείψουν πάντως οι «αψιμαχίες» και οι κόντρες, αφού ο καθένας προτάσσει τον εγωισμό του. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτες μετακινήσεις, ωστόσο ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις στην καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να αναδείξεις τα ταλέντα σου στον επαγγελματικό στίβο, ίσως, μάλιστα, έρθεις σε επαφή ή συνεργαστείς με ένα ισχυρό άτομο που έχει τον τρόπο και τα μέσα για προωθηθείς ακόμη περισσότερο. Θα χρειαστεί, βέβαια, να κάνεις τις υποχωρήσεις σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να «εξέλθεις» ή να κάνεις ένα ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Επιπλέον, ο Άρης απέναντί σου ενδεχομένως να φέρει μια οξεία ένταση στις σχέσεις σου, ό,τι κι αν γίνει όμως, δες το σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαριστούν τα πράγματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Κριό σου ανοίγει την όρεξη για περισσότερες αγορές, πρόσεξε όμως, μήπως τελικά οι εφήμερες επιθυμίες σε οδηγήσουν στο να εξανεμίσεις το περίσσευμά σου. Γι’ αυτό, κάνε κράτει και περίμενε να εισπράξεις πρώτα, ώστε τουλάχιστον να έρθεις «μία η άλλη».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, ίσως, μάλιστα, αυτό συνδυαστεί και με μια συμφωνία. Καλό είναι, βέβαια, να μη δώσεις μακροπρόθεσμο χαρακτήρα στις επιλογές σου, αφού τα πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να δράσεις για ζητήματα, που αφορούν στην εργασία σου, οφείλεις, ωστόσο, να δώσεις προτεραιότητα και στην υγεία ή τη διατροφή σου, αποφεύγοντας να ξεπεράσεις τις αντοχές σου. Επιπλέον, με τον Άρη στον Υδροχόο να δημιουργεί εντάσεις στον χώρο σου, πρόσεξε τον χειρισμό συσκευών!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό θα σε φέρει πολύ πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και δεν μένει παρά να χαρείς τα παιχνίδια, τις δημιουργικές εμπνεύσεις και τα… πειράγματα παρότι κάποιοι/ες θα έχουν την τάση να παρεξηγούνται με το παραμικρό! Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο εντείνει τις επαφές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως το πιο δύσκολο για σένα θα είναι το να καταφέρεις να συνεννοηθούν όλες οι αντιμαχόμενες «παρατάξεις» και να μπει μια τάξη στο χάος!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον Κριό, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή ή να λάβεις μια είδηση αποφασιστικής σημασίας. Ίσως, μάλιστα, μυηθείς σε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο ή να μάθεις μια νέα τεχνική. Επιπλέον, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αποφασιστικό/η και πιο τολμηρό/η στις επιδιώξεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Κριό δίνει μια νέα δυναμική στα οικονομικά σου, επειδή όμως όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε, μήπως τελικά δεν καλύψεις τις πραγματικές ανάγκες σου, παρά μόνο εφήμερες επιθυμίες. Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο σου συνιστά να προσέχεις την υγεία σου και τα νώτα σου, αφού κάποιος/α σε υπονομεύει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss