27 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παιχνίδια φαντασίας

Κριός

Ο Ερμής στο ζώδιό σου προάγει το αισθητικό σου κριτήριο και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου. Επιπλέον, σε καλεί να χαλαρώσεις, να ονειρευτείς και να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε «πνίγουν», εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Όσον αφορά όμως στις εξωτερικές δράσεις σου, το πιθανότερο είναι να μη γίνει… τίποτα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με τον Άρη στον Αιγόκερω, ίσως χρειαστεί να υπερασπίσεις το δίκιο σου, εκφράζοντας με αποφασιστικότητα τις απόψεις σου και καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα. Από την άλλη βέβαια, στις μετακινήσεις σου μπορεί να πέσεις θύμα εντάσεων, γι’ αυτό ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις το οτιδήποτε!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να βοηθήσεις ένα άτομο που βρίσκεται σε στενόχωρη θέση, μπορεί, ωστόσο, να συνδράμεις και σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν προσδοκάς σε υλικά οφέλη, το πιθανότερο είναι να εξαπατηθείς ή να προβείς σε άστοχες ενέργειες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Πολλά μπορεί να εξελιχθούν θετικότερα στη ζωή σου, αν αποφασίσεις να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε φθείρουν. Για να το πετύχεις αυτό όμως θα πρέπει να μην εγκλωβίζεσαι σε λεπτομέρειες, μεγεθύνοντας το όποιο πρόβλημα. Επιπλέον, ο Άρης στον Αιγόκερω σε καλεί να «σπάσεις» μια συνεργασία, που δεν «περπατάει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει σε ανταγωνιστικές καταστάσεις στη δουλειά σου, με ουσιαστική αιτία τη… ζήλεια! Επιπλέον, καλό είναι να μην πάρεις επιπόλαια μια ενόχληση στην υγεία σου, αφού τα αίτιά της μπορεί να είναι βαθιά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σου ζητά να αναδείξεις την πνευματικότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στον Κριό σου συνιστά να είσαι επιφυλακτικός/η σε οικονομικά ζητήματα, αφού κάπου υπάρχει λάθος ή απάτη! Αν, μάλιστα, όλα σου παρουσιάζονται ειδυλλιακά, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς περισσότερο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να σου χαρίσουν κάτι ή να προσφέρεις εσύ

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον «ζαλισμένο» Ερμή στον Κριό να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, αφού φαίνεται να περιβάλλεσαι από άτομα που σου τα λένε όλα καλά, έχοντας όμως άλλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους! Παράλληλα, ωθείσαι να κάνεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, από την άλλη όμως σου συνιστά να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό μηχανημάτων, αφού «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος»! Παράλληλα, στη δουλειά σου μπορεί να σου δοθούν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το ότι περιστοιχίζεσαι κι από άτομα που στοχεύουν στην εκμετάλλευση της καλοσύνης σου, δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα που έχουν άμεση ανάγκη βοηθείας, είτε εμψυχώνοντάς τα είτε με συγκεκριμένες προσφορές. Επιπλέον, θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε προικίζει με ορμή και δύναμη και σίγουρα μπορείς να πετύχεις έναν δύσκολο στόχο, είτε «με την αξία σου» είτε χρησιμοποιώντας το… σεξαπίλ σου! Από την άλλη βέβαια, δεν αποκλείεται να «τα βροντήξεις όλα κάτω», ύστερα από μια συνωμοσία που θα παιχτεί σε βάρος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Φαίνεται πως ο Άρης στον Αιγόκερω σου ετοιμάζει κάποιο «χουνέρι», είτε στα προσωπικά είτε στα εργασιακά σου, με τις «πισώπλατες μαχαιριές» να έχουν τον πρώτο λόγο και καλό είναι να είσαι υποψιασμένος/η για να μην πέσεις θύμα των καταστάσεων. Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με τον Ερμή στον Κριό να επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα, το βασικό σου θέμα είναι το να αποφύγεις παγίδες και εξαπατήσεις στα οικονομικά σου, αφού, πέρα από τα δικά σου ενδεχόμενα λάθη, γύρω σου φαίνεται να υπάρχουν κάποια «παράσιτα», που ποντάρουν πολλά στις ευαισθησίες και την… καλή σου καρδιά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss