27 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Τοξότη κάνει την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη μέσα από καλές ειδήσεις και ευχάριστες συναναστροφές, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Ευνοείται ακόμη η αγορά ρούχων και αξεσουάρ. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς μπορεί να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά και τις αγορές σου, ενώ αν ψάχνεις για χρηματοδότηση ή δανεικά, θα διευκολύνει το έργο σου. Καλό είναι βέβαια να λάβεις άμεσα την «ενίσχυσή» σου κι όχι να αρκεστείς σε υποσχέσεις που ναι μεν θα σου φτιάξουν την ψυχολογία αλλά μελλοντικά μπορεί και να μην τηρηθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η συγκυρία είναι κατάλληλη για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου, έχοντας μάλιστα την υποστήριξη των άλλων και δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση που σου «αλλάζει επίπεδο», διευρύνοντας τις προοπτικές σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να «δέσεις» την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ δεν αποκλείεται να διαδοθεί το έργο σου ή να λάβεις μια τιμητική διάκριση.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου και αν θες να ζητήσεις μια εξυπηρέτηση στην δουλειά σου, τώρα είναι η ώρα! Ίσως πάλι να επωφεληθείς από μια επαγγελματική ευκαιρία, ιδιαίτερα αν κινείσαι στα media ή απευθύνεσαι στο κοινό. Παράλληλα, «ανοίγουν πόρτες» στο εξωτερικό κι αν σου προταθεί μια συνεργασία μην πεις όχι.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Θα έχεις μια επενδυτική ευκαιρία, ενώ με την τύχη που «κουβαλάς», δεν αποκλείεται να κερδίσεις και κάτι έξτρα. Μάλιστα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να αναζητήσεις χρηματοδότες για ένα εγχείρημά σου, αφού οι άλλοι διάκεινται θετικά απέναντί σου και μια συνεργασία μπορεί να σου λύσει τα χέρια. Επιπλέον, το εισόδημά σου θα ενισχυθεί και από θετικές εισηγήσεις πελατών σου σε άλλους/ες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ανεξάρτητα με την αναστάτωση που θα προκληθούν στην καθημερινότητά σου, οι εξελίξεις θα είναι θετικές, ιδιαίτερα ως προς την ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος. Έστω λοιπόν κι αν σε κάποια στιγμή επικρατήσει μια αβεβαιότητα προερχόμενη από την πληθώρα απόψεων και επιλογών, ή αν ο χώρος σου καταλήξει να γίνει… κέντρο διερχομένων, να αισιοδοξείς για το καλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ευνοούνται τόσο οι καθαρά ψυχαγωγικές δράσεις σου, όσο και η απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου ή μιας συσκευής, που αναβαθμίζει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Μπορεί επίσης να πάρεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή μια χαρά από συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, θα βρεις συνεργάτες στην δουλειά σου και θα διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας σε επιπλέον έσοδα ή χρηματοδοτήσεις, θα σου είναι δύσκολο ωστόσο να αποταμιεύσεις, αφού σήμερα είναι της… αγίας κατανάλωσης, με πρώτο ζητούμενο την απόκτηση όσων σου λείπουν! Προσπάθησε ωστόσο να κινηθείς και επενδυτικά αφού φαίνεται να έχεις εξασφαλισμένη μια πολύ καλή απόδοση.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Εκτός από τις επαφές και τις μετακινήσεις που είναι στο φόρτε τους, με την Σελήνη στο ζώδιό σου θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσεις ή να παίξεις, έχοντας την τύχη με το μέρος σου, καλό είναι ωστόσο να μην «σπαταλήσεις» το πλεονέκτημά σου μόνον σε εφήμερες καταστάσεις, ούτε βέβαια να ανοίξεις πολλές δουλειές, αφού στην συνέχεια θα τις παρατήσεις όλες ημιτελείς.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Τοξότη σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, βοηθώντας σε να μάθεις πράγματα που ούτε καν υποψιαζόσουν. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου, απαλλάσσοντάς σε από αχρείαστες ευθύνες και δίνοντας σου περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Από την άλλη πλευρά βέβαια καλείσαι να φροντίσεις ζητήματα σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Έρχεσαι κοντά σε φίλους/ες, πρόθυμους/ες να σε βοηθήσουν σε ποικίλες υποθέσεις, ενώ δρομολογείται και η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, είτε πρόκειται για κάτι «σοβαρό», είτε για μια διασκεδαστική παρέα. Η ημέρα βέβαια δεν έχει μόνον «τζάμπα» κοινωνικές αβρότητες, αφού ο Ήλιος στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να διευρύνεις την πελατεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Θα μπορέσεις να πετύχεις σχετικά εύκολα κάτι που μέχρι πρότινος φάνταζε δύσκολο, ίσως μάλιστα να σε στηρίξουν και ισχυρά πρόσωπα. Καλό είναι όμως να μην μείνεις στις υποσχέσεις αλλά να εξαργυρώσεις άμεσα την στήριξη τους, όπως επίσης να εκμεταλλευτείς το πλεονέκτημά σου, όσο ακόμη είναι «ζεστό», αφού οι ευκαιρίες έρχονται και… παρέρχονται!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss