27 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ακραία φαινόμενα

 

Κριός

Με την αντίθεση Ήλιου-Άρη μπορεί να γοητευθείς από πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν κάτι το «αιρετικό», μπαίνοντας στον πειρασμό να «σπάσεις» κώδικες ή κανόνες που είναι συνυφασμένοι με την εξάρτηση και την υποταγή σου σε ένα πρόσωπο. Επιπλέον όμως μπορεί να σοκαριστείς από τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου ή να «τα σπάσεις» με έναν φίλο ή μια φίλη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις και απρόοπτα που θα σε «ξεβολέψουν», οπότε μην έχεις τίποτα ως «σίγουρο». Ίσως μάλιστα να πέσεις «θύμα» μιας οξείας κριτικής από οικείους σου κι εδώ βέβαια η αντίθεση Ήλιου-Άρη σου ζητά να εξετάσετε ή να υλοποιήσετε μαζί τις δέουσες αλλαγές κι όχι να «ταμπουρωθείς» στις απόψεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Αυτήν την περίοδο, καλείσαι να χειριστείς με επιδεξιότητα καινοφανείς καταστάσεις ή άτομα που «πουλάνε τρέλα» είτε για να «παίξουν» μαζί σου, είτε για να σε παρασύρουν σε ασυνήθιστες επιλογές. Κι επειδή καλείσαι να ανανεωθείς «σπάζοντας» την ρουτίνα, καλό είναι να επικεντρωθείς σε πνευματικά ενδιαφέροντα, αφού στον «έξω κόσμο» μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με την αντίθεση Ήλιου-Άρη η διαχείριση των οικονομικών σου καθίσταται μια δύσκολη «εξίσωση», αφού έχεις να κάνεις με απρόβλεπτους παράγοντες και καταστάσεις που διαφέρουν πολύ από οτιδήποτε έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα. Κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να ρισκάρεις, αφού στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν… σίγουρα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η αντίθεση Ήλιου-Άρη μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν μπουν μπροστά οι εγωισμοί. Αντίθετα, η επίκληση στο φιλότιμο θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις έναν απροσδόκητο σύμμαχο. Παράλληλα, η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την αντίθεση Ήλιου-Άρη στην δουλειά σου μπορεί να προκύψει μια μεγάλη αναστάτωση κυριολεκτικά «από το τίποτα», γι’ αυτό είναι καλό να είσαι σε εγρήγορση. Ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που θα σε αιφνιδιάσει δυσάρεστα. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή τους προνόησε και για την δική τους ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η αντίθεση Ήλιου-Άρη μπορεί να αναδείξει τις πιο ακραίες ή «ασύμβατες» πτυχές του χαρακτήρα σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να βιώσεις τέτοιες συμπεριφορές από άλλους. Επιπλέον, μια φιλική σχέση μπορεί να διακοπεί απότομα, ενώ αναμένονται έκρυθμες καταστάσεις στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης αλλά και σε πιο προσωπικά ζητήματα. Πρόσεχε επίσης ώστε τα παιδιά σου να είναι ασφαλή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η αντίθεση Ήλιου-Άρη σε προκαλεί να συμβιβάσεις τα… ασυμβίβαστα σε μια σειρά υποθέσεων που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με την καριέρα ή τα οικογενειακά σου. Και το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να «γαντζωθείς» σε πρόσωπα ή καταστάσεις ή να ακολουθήσεις την «πεπατημένη». Αντίθετα, μια πολιτική αιφνιδιασμού και ρήξεων θα είναι πολύ πιο αποδοτική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η αντίθεση Ήλιου-Άρη σε ωθεί να «τρελάνεις κόσμο» με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου, καλό είναι όμως να μην εξαντλήσεις την ιδιαιτερότητα σου με ακραίες παραξενιές ή ιδιοτροπίες αλλά να δώσεις έμφαση στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου. Εκεί είναι που έχεις να προσφέρεις πολλά και να «ξυπνήσεις» κάποιους από τον «λήθαργο» που έχουν πέσει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με την αντίθεση Ήλιου-Άρη οι οικονομικές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή ακόμη και να ανατραπούν ξαφνικά αλλά ίσως τελικά το σύμπαν να γνωρίζει καλύτερα από σένα το προς τα πού πρέπει να πας! Αποδέξου λοιπόν την νέα πραγματικότητα, όσο κι αν σε «ξεβολεύει», έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Παράλληλα, με την Σεληνιακή έκλειψη να «εκτονώνεται» στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να προκύψει ένα σοβαρό θέμα με φίλο ή φίλη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με την αντίθεση Ήλιου-Άρη το «στοίχημα» σου είναι να καταφέρεις να κινηθείς στα όρια της ελευθερίας σου, χωρίς να την μετατρέψεις σε ασυδοσία. Και δεν φτάνει να το κερδίσεις μόνον ως προς τις δικές σου δράσεις, αφού η ζωή σου ίσως να αναστατωθεί εξ αιτίας κάποιων άλλων που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι με τις ακρότητες πετυχαίνουν κάτι σπουδαίο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Στα εργασιακά αλλά και τις κοινωνικές προτεραιότητές σου, όλα θυμίζουν την ηρεμία πριν την θύελλα κι αν δεν είσαι προετοιμασμένος/η για κάθε ενδεχόμενο και θεωρείς τα πράγματα δεδομένα, μπορεί τελικά να εκπλαγείς δυσάρεστα. Επιπλέον, η αντίθεση Ήλιου-Άρη σε ωθεί να δράσεις έξω από κλισέ ή προκαταλήψεις κι αν μπορείς να αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους τότε… ακόμα καλύτερα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss