27 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κάθε κανόνας έχει την εξαίρεσή του

Κριός

Με τον Ουρανό στον Ταύρο η πορεία των οικονομικών σου χαρακτηρίζεται από εκπλήξεις και απρόοπτα κι όσο πιθανό είναι να λάβεις από εκεί που δεν το περιμένεις, άλλο τόσο είναι να χάσεις από μια -υποτίθεται- σίγουρη πηγή. Το κακό είναι ότι αν θέλεις κάτι πολύ, είναι δύσκολο να το αποκτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική και να ανοίξεις την αγκαλιά σου στους «ξένους», αφού από τους «δικούς σου» δεν έχεις να περιμένεις και πολλά! Μάλιστα, ότι την ίδια στιγμή που κάποιος/α, που όφειλε να το πράξει, δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά σου!Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Κάποιες ανακατατάξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να σε ενοχλήσουν, διαταράσσοντας την ομαλή ροή των πραγμάτων, όλα όμως θα πάνε κατ’ ευχή, αν επιδείξεις μεγαλύτερη ανοχή και πολύ περισσότερο αν υιοθετήσεις κάποιες από τις προτεινόμενες αλλαγές. Αν, βέβαια, ψάχνεις για δουλειά, τότε οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτα θετικές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ουρανός στον Ταύρο εμπλουτίζει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που δεν είναι «της σειράς» και διακρίνονται για κάτι το ξεχωριστό, ίσως, μάλιστα, επιδείξουν ένα ιδιαίτερο ζήλο για να συμπράξουν στο έργο σου, αν το κρίνουν ως πρωτοποριακό. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς και με ένα «περίεργο» χόμπι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ουρανός στον Ταύρο είναι πιθανό να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην καριέρα σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να υιοθετήσεις νέες πρακτικές ή να κάνεις την αναγκαία «στροφή», τόσο το… καλύτερο για σένα! Αν όμως δεν το πράξεις, τότε «απειλείσαι» από δυσάρεστα απρόοπτα και μη αναμενόμενες αντιδράσεις ή εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ουρανός στον Ταύρο παραπέμπει σε μια καθημερινότητα διανθισμένη με εκπλήξεις, ανατροπές, μηνύματα που αιφνιδιάζουν, είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα και ξαφνικά συναπαντήματα, κάτι, βέβαια, που μπορεί να επιβεβαιώσει το «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει»! Επιπλέον, όμως θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε μια πρωτοποριακή θεωρία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Αν περιμένεις να λάβεις κάποια χρήματα, το πιθανότερο είναι να μη συμβεί, αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από ό,τι δεν είχες κατά νου ή θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο. Από αυτήν την άποψη και μόνο, σε συμφέρει να ποντάρεις στην έκπληξη και όχι στα υποτιθέμενα «σίγουρα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ουρανός απέναντί σου προδιαθέτει σε ξαφνικές ή απρόβλεπτες εξελίξεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μπορεί όμως κι εσύ να αντιδράσεις απότομα ή παράδοξα, εκεί που δεν το περιμένει κανείς, δημιουργώντας πολλές… απορίες στους άλλους! Πάντως, όσο πιο ανοικτός/η είσαι στο διαφορετικό, τόσο ευκολότερα θα αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Φαίνεται πως στον εργασιακό σου χώρο συμβαίνουν πράγματα που δε συνηθίζονται, κάτι που μπορεί να σε ενοχλήσει, στην περίπτωση που θεωρούσες διάφορα ως δεδομένα. Θα ήταν, ωστόσο, προτιμότερο να συμμετέχεις κι εσύ στις αλλαγές που δρομολογούνται, αφού αυτό θέλει από σένα ο Ουρανός στον 6ο ηλιακό οίκο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ουρανός στον Ταύρο ενδέχεται να σε φέρει πιο κοντά σε άτομα που είτε διακρίνονται από μια δημιουργική «τρέλα» είτε απλά συμπεριφέρονται διαφορετικά, επειδή είναι στη… φύση τους! Σε κάθε περίπτωση όμως, όλο και κάτι νέο ή διαφορετικό θα μάθεις, οπότε ας έχεις τα μάτια και τα αφτιά σου ανοικτά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Σήμερα, δεν έχεις παρά να επιμείνεις… Υδροχοϊκά, αφού με τον Ουρανό να «κάνει παιχνίδι» αναμένονται ανατροπές και αλλαγές που είναι προτιμότερο να τις προκαλέσεις, παρά να τις «λουστείς». Παράλληλα, πιθανόν να υπάρξουν απρόοπτα και στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για μια απρόσμενη επίσκεψη είτε για εσωτερικές αλλαγές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Ταύρο σε… αγαστή συνεργασία με τον Ουρανό θα «δουλέψουν» για λογαριασμό σου, αν κι εσύ κινηθείς έξω από πλαίσια και κανόνες, αφού μόνο τότε θα έχεις θετικά και παραγωγικά αποτελέσματα. Επιπλέον, καλείσαι να απελευθερώσεις τη δημιουργική «τρέλα» σου, καθώς σήμερα θα βρεις αρκετούς πρόθυμους αποδέκτες της.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss