28 Αυγούστου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τετράγωνο Ερμή -Δία μπορεί να συμβάλλει στη διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον, αναμένεται μια διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου –και, μάλιστα, με «αναγνωρίσιμα» πρόσωπα. Καλό είναι, ωστόσο, να μην αρκεστείς μόνο σε γέλια και χαρές, αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο φιλόδοξο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Το τετράγωνο Ερμή -Δία μπορεί να οδηγήσει τα βήματά σου σε ένα πολυτελές περιβάλλον, αλλά και κοντά σε ισχυρά πρόσωπα. Ίσως, βέβαια, να αναδειχθεί και κάποιο «σκάνδαλο», από τη στιγμή όμως που ακούγεται το όνομά σου, δεν έχει και τόση σημασία ο λόγος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ερμή -Δία ενδέχεται να συμβάλλει θετικά σε ένα ταξίδι, τη συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση και την απόκτηση κάποιων αξεσουάρ, που θα σε εξυπηρετήσουν πολλαπλά. Επιπλέον, η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα σε ωφελήσει τόσο άμεσα, όσο και στο μέλλον, ενώ ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ερμή -Δία συμβάλλει στη βελτίωση των οικονομικών σου, αλλά και στο να βρεις χρηματοδοτικές «άκρες», με συνέπεια να αποκτήσεις κάτι που θα βελτιώσει την κοινωνική σου εικόνα. Δεν χρειάζεται, μάλιστα, να κάνεις κάποια έρευνα αγοράς, ούτε να «το ζορίσεις», αφού η τύχη σου έχει τον πρώτο λόγο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Το τετράγωνο Ερμή -Δία σε βάζει σε αναπτυξιακή τροχιά και σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να επιβραβευθούν άμεσα οι προσπάθειές σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Το τετράγωνο Ερμή-Δία σε καλεί να αφήσεις τα… δύσκολα για μια άλλη ημέρα και να απολαύσεις τις ευκολίες που σου προσφέρονται στη δουλειά και την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, θα μάθεις ένα «πικάντικο» μυστικό, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα σου δοθούν τα μέσα για να το αντιμετωπίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Το τετράγωνο Ερμή -Δία προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτησή σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά, πέρα από θεωρίες και «λόγια του αέρα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Με το τετράγωνο Ερμή –Δία, έχεις πλέον την τύχη που χρειάζεσαι κι αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, καλό είναι να το κάνεις άμεσα, αφού ενδέχεται να σου αποφέρει και χρήμα και αναγνώριση. Επιπλέον, φαίνεται να βρίσκεσαι πολύ πιο κοντά σε πρόσωπα με ισχύ και ικανότητες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Το τετράγωνο Ερμή -Δία διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μη διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά στη διάδοση των ιδεών και του έργου σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μεταφορικό ή επικοινωνιακό μέσο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Ερμή-Δία σε καλεί να πάψεις να ανησυχείς για τα οικονομικά σου, αφού ακόμη κι αν όλα είναι εναντίον σου, εξ αιτίας χρεών ή άλλων υποχρεώσεων, το πιθανότερο είναι να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος με τη βοήθεια της τύχης ή να σου παρασχεθούν σημαντικές διευκολύνσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Με το τετράγωνο Ερμή –Δία, πολλά είναι εκείνα που θα βελτιωθούν στη ζωή σου και μάλιστα σχετικά εύκολα μέσα από την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα ή απλά της… τύχης! Επιπλέον, μια συνεργασία ή συμφωνία πιθανόν να σου φέρει «στο πιάτο» αυτό που επιθυμείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ερμή -Δία δημιουργεί νέα και θετικά δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι αν μέχρι πρόσφατα προβληματίστηκες ή ένιωσες μια αβεβαιότητα, τελικά όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς, διευρύνοντας το πελατολόγιό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss