28 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε θέλει πιο καχύποπτο, αφού στο περιβάλλον σου και ιδιαίτερα στην δουλειά σου κάτι πολύ… ύποπτο συμβαίνει! Επιπλέον είναι πιθανό να πέσεις θύμα μιας παρακολούθησης ή κάποιων κακόβουλων σχολίων, από την άλλη πλευρά ωστόσο μπορεί να σου εκμυστηρευτούν κάτι σημαντικό ή να ανακαλύψεις από μόνος/η σου μια «σκοτεινή» διαδρομή.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να τα κάνεις όλα… χθες και στο τέλος της ημέρας μπορεί να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αναδεικνύει… εγωισμούς και ανταγωνισμούς και πρόσεξε μήπως συμπεριφερθείς άσχημα σε ένα πρόσωπο που δεν σου φταίει σε κάτι. Παράλληλα, συνιστάται να αποφύγεις τα πολλά-πολλά με άτομα ή φορείς που σε παρασύρουν σε «σκοτεινά» μονοπάτια.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Ερμής στους Ιχθύς σου επισημαίνει ότι στην ζωή και ιδιαίτερα στην καριέρα σου δρομολογούνται καταστάσεις με έντονο παρασκήνιο, ίσως και κακές προθέσεις απέναντί σου. Επιπλέον μπορεί να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου περιστατικού ή να πέσεις θύμα κακόβουλων ενεργειών, εδώ όμως μπορεί να σε… σώσει κάποιος δικός σου άνθρωπος.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να προσέξεις κάποιον/α που κινείται κακόβουλα στο περιβάλλον σου και να έχεις τον νου σου για «καρφωτές». Επιπλέον, μπορεί να χαλάσει κάτι που χρησιμοποιείς ή να πέσεις θύμα διαδικτυακής επίθεσης ενώ και οι μετακινήσεις σου φαίνεται να αποκτούν έναν χαρακτήρα ταλαιπωρίας, ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις τα κατατόπια.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Τείνεις προς έναν έντονο τρόπο ζωής και γίνεσαι πιο παθιασμένος/η στις επιδιώξεις σου, με συνέπεια να κατακτήσεις κάποιον/α ή κάτι, το ζήτημα όμως είναι αν και πόσο θα τα διατηρήσεις. Παράλληλα, καλείσαι να κλείσεις ένα κεφάλαιο στην οικονομική σου ζωή και να απαλλαγείς από τα λάθη και τις παθογένειες του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Ερμής απέναντί σου σε καλεί να ξεκαθαρίσεις μια συνεργασία, που σίγουρα κρύβει κάτι το ύποπτο, όσον αφορά στις μεθοδεύσεις που γίνονται σε βάρος σου. Ίσως όμως να μάθεις και κάτι δυσάρεστο για έναν «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, φαίνεται να γίνεσαι αποδέκτης εκμυστηρεύσεων, πρόσεξε ωστόσο, μήπως τελικά υπάρχει σχέδιο πίσω από αυτές.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει μια μη αντιστρεπτή κατάσταση στην δουλειά σου, ύστερα από εξελίξεις που δεν ορίζεις και κάτω από τέτοιες συνθήκες το μόνο που σου μένει είναι είτε να αποδεχθείς τα τετελεσμένα, είτε να αποχωρήσεις. Παράλληλα, με τον Άρη στον Ταύρο η λίμπιντό σου διεγείρεται κι αν δεν την εκτονώσεις όπως πρέπει, θα αρχίσεις να ξεσπάς «άτσαλα».

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ταράζονται οι ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και τα καλά νέα είναι ένα ξεκίνημα που βρίσκεται στα σκαριά ή μια προσωρινή συνεργασία ειδικού σκοπού. Από την άλλη όμως κινδυνεύεις να χάσεις τον έλεγχο -και το δίκιο σου- εξ αιτίας ενός ανεξέλεγκτου πάθους και το… κακό είναι πως την ίδια στιγμή βαδίζεις προς «σκοτεινά» μονοπάτια και «τοξικούς» ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ταράζονται οι ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και τα καλά νέα είναι ένα ξεκίνημα που βρίσκεται στα σκαριά ή μια προσωρινή συνεργασία ειδικού σκοπού. Από την άλλη όμως κινδυνεύεις να χάσεις τον έλεγχο -και το δίκιο σου- εξ αιτίας ενός ανεξέλεγκτου πάθους και το… κακό είναι πως την ίδια στιγμή βαδίζεις προς «σκοτεινά» μονοπάτια και «τοξικούς» ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ίσως να πάρεις μια δυσάρεστη είδηση ή να δημιουργηθούν αξεπέραστα προβλήματα ως στα επικοινωνιακά μέσα που χρησιμοποιείς. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α «βάζει λόγια» αλλά από πλευράς σου, δεν έχεις παρά να προσηλωθείς σε ένα ερευνητικό έργο ή να προτάξεις την πνευματική σου φύση απέναντι σε όσα «ποταπά» συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Το σπίτι και η οικογένειά σου εξακολουθούν να είναι το… ευαίσθητο σημείο σου και θα χρειαστείς περισσή ψυχραιμία για να αντιπαρέλθεις καταστάσεις ή συμπεριφορές που διαταράσσουν τις ισορροπίες σου. Παράλληλα, κάθε σημαντική αγορά που θα κάνεις καθίσταται προβληματική, ενώ έρχεσαι σε επαφή με ισχυρά όσο και διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε φέρνει σε επαφή με την «σκοτεινή πλευρά» της ζωής, είτε αυτή έχει να κάνει με κυκλώματα, είτε με κάθε είδους «βρωμιές» αν όμως δεν έχεις τον τρόπο για να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις, κάνε πως δεν είδες και δεν άκουσες! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σε πιάσει μια κρίση απαισιοδοξίας ή ματαιότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss