28 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σε στενωπό

Κριός

Η Πανσέληνος σε θέλει προσηλωμένο/η στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου, αν όμως δεις ότι κάτι δε σου βγαίνει, μην επιμείνεις, εκτός πια κι αν πας γυρεύοντας για δυσκολίες. Επιπλέον, φαίνεται να δημιουργούνται «εμπλοκές» τόσο στην οικογένειά σου, όσο και στις σχέσεις-συνεργασίες σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Από τη στιγμή που η Πανσέληνος αναμένεται να δυσκολέψει την καθημερινότητά σου, καλό είναι να μην «φας την ώρα σου», λύνοντας μόνο προβλήματα των άλλων. Επιπλέον, στην δουλειά, αλλά και την υγεία σου μπορεί να προκύψουν ζητήματα, που θα σε προβληματίσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η είσοδος της Δήμητρας στην Παρθένο ορίζει την έναρξη μιας δίμηνης περιόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχεις την ευκαιρία να προβείς σε περιουσιακές ρυθμίσεις, αλλά και να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να μετακομίσεις. Παράλληλα βέβαια, η Πανσέληνος δρομολογεί κάποιες οικονομικές εξελίξεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Πανσέληνος δημιουργεί «θέματα» στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου και το κακό είναι ότι, αντί για κατανόηση, επικρατεί η κριτική και το «blame game». Επιπλέον, κάποια ζητήματα στο σπίτι και την οικογένειά σου απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, πέρα όμως από τα όποια προβλήματα, μπορείς τελικά να αποκομίσεις ξεχωριστά διδάγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Πανσέληνος σε… αναγκάζει να ανασκουμπωθείς, προκειμένου να διευθετήσεις ποικίλες εργασίες κι όχι εύκολες στη διεκπεραίωσή τους. Φύλαξε τις δυνάμεις σου όμως, αφού ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από μια αδιαθεσία, ενώ βάλε σε μια τάξη και τη διατροφή σου, πριν σου επιβληθούν κανόνες, που δε θα σου αρέσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Δήμητρα, περνώντας στο ζώδιό σου, σε βοηθά να προβληθείς και να αποκτήσεις εκείνα τα «κονέ» που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, το κοινωνικό status σου θα έχει αναβαθμιστεί αισθητά. Στο «σήμερα» βέβαια, η Πανσέληνος θέτει πιεστικά ζητήματα όλες τις σχέσεις σου! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Πανσέληνος σε πιέζει να ανταποκριθείς… θέλοντας και μη σε μάλλον στενόχωρα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου και, πέρα από τις ευθύνες ή τα τρεξίματα που θα φορτωθείς, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις και τις δικές σου συναισθηματικές αδυναμίες-εξαρτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Πανσέληνος θα σου δυσκολέψει κατά τι την καθημερινότητα, μέσα από έκτακτες και πιεστικές καταστάσεις, που θα σου «φάνε» όλο τον χρόνο κι εδώ θα «μετρήσει» ο βαθμός της προετοιμασίας σου. Επειδή όμως «ουδέν κακόν, αμιγές καλού», τελικά θα μπορέσεις να αντλήσεις γνώσεις ή πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, η Δήμητρα στην Παρθένο θα συμβάλλει στο να έρθεις σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, διευκολύνοντας συνάμα την προβολή σου. Έχεις μπροστά σου, λοιπόν, νέες ευκαιρίες, ίσως, μάλιστα, μια συμφωνία ή συνεργασία να παίξει θετικό και καθοριστικό ρόλο.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα και σε καλεί να ενεργοποιηθείς, επιστρατεύοντας κάθε δεξιότητά σου, αφού είναι βέβαιο ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αντιμετωπίσεις δύσκολες προκλήσεις. Το κυρίως «μενού» είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, αλλά το πράγμα δεν τελειώνει εκεί, αφού αναμένονται πιέσεις και στον οικογενειακό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος θα σε «ζορίσει» με υποχρεώσεις και περισσότερη δουλειά, σε καλεί, ωστόσο, να «κλέψεις» χρόνο και για κάποιες πιο προσωπικές σου στιγμές μακριά από τον πολύ κόσμο, ώστε να φορτίσεις τις «μπαταρίες» σου. Επιπλέον, οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και τη διατροφή σου, αλλά και να φροντίσεις πρόσωπα ή ζώα-φυτά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την Δήμητρα να περνά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα βελτιώσεις κατά πολύ τις δημόσιες σχέσεις σου, ίσως, μάλιστα, κάποιος/α μεσολαβήσει για να αναδειχθούν τόσο εσύ, όσο και το έργο σου. Επιπλέον, αν θέλεις κάτι, δεν έχεις παρά να το επικοινωνήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss