28 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ημέρα για ρομαντικούς!

Κριός

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φορτίζει θετικά την ατμόσφαιρα στο σπίτι ή το γραφείο, ίσως, μάλιστα, εξωραΐσεις τον χώρο σου και να τον κάνεις πιο «ατμοσφαιρικό». Παράλληλα, αν σε απασχολεί η πορεία των οικονομικών σου, το βέβαιο είναι ότι με την Σελήνη στον Σκορπιό θα αποκτήσεις πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την Σελήνη απέναντί σου, πολλά είναι εκείνα που εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι τόσο από τις δικές σου προσπάθειες, κάτι όμως που δε σε χαλάει καθόλου, αφού οι εξελίξεις θα αποβούν υπέρ σου. Ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις κι ένα άτομο που σου προσφέρει έτοιμες τις λύσεις που ζητάς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο ευαίσθητο στον πόνο και τα προβλήματα των άλλων, με συνέπεια να δώσεις το… κάτι τις σου σε ένα άτομο που ζητά τη βοήθειά σου. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να σου χαρίσουν και σένα κάτι ή να αποκτήσεις ένα έργο τέχνης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η ημέρα προσφέρεται για διασκέδαση και όλα εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να γνωρίσεις κόσμο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στις επιδιώξεις σου. Ακόμη, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αλλά και η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να σε ωθήσουν σε μια δημιουργική δραστηριότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Κάποιες ανακατατάξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου μπορεί να σου δημιουργήσουν μια προσωρινή ανησυχία, τελικά όμως θα διαπιστώσεις ότι όλα έγιναν για καλό. Επιπλέον, φαίνεται να είναι η κατάλληλη ημέρα για να «σενιάρεις» τον χώρο σου ή να δεχθείς επισκέψεις, αφού το θετικό κλίμα θα «ανεβάσει» την ψυχολογία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με τον Ποσειδώνα στις «επάλξεις», οι πιέσεις και τα «πρέπει» χαλαρώνουν, οπότε δεν έχεις παρά να απολαύσεις όσα σου προσφέρονται και να ζητήσεις ακόμη περισσότερα, αφήνοντας τα δύσκολα για αργότερα. Βγες, λοιπόν, από προγράμματα και κάνε αυτό που… πάντα ονειρευόσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει να θέλεις να αποκτήσεις πράγματα που θεωρείς πως στερήθηκες το προηγούμενο διάστημα, με συνέπεια να εξανεμιστούν οι οικονομίες σου, από την άλλη πλευρά όμως ενισχύει τις πιθανότητες για να έχεις κι ένα έξτρα έσοδο, οπότε τελικά θα σου έρθει «μία η άλλη».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα και, έχοντας μαζί σου την τύχη, αναμένεται να πετύχεις με σχετική ευκολία αυτό που θέλεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και σε προσωπικά θέματα είναι πιθανό να χάσεις κάποια στιγμή τον έλεγχο των πράξεών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί προς τον… ρομαντισμό, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και στον χώρο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό πιθανόν να σου προσφέρει προστασία από κρυφούς εχθρούς, αποκαλύπτοντας τη δράση τους, ενώ γενικότερα δεν αποκλείεται να μάθεις αρκετά μυστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε «τροφοδοτεί» με γνωριμίες που σίγουρα μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο σε μια σειρά από υποθέσεις που σε απασχολούν. Ίσως, μάλιστα, να συναντήσεις κάποιον/α ακριβώς τη στιγμή που τον/την χρειάζεσαι. Παράλληλα βέβαια, δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από την επιπόλαιη συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να αναλάβεις δράση, προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ημέρας, που δε θα είναι και λίγες. Ίσως, μάλιστα, «τριφτείς» και με πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν είναι του γούστου σου, αλλά εδώ έγκειται και το μεγαλύτερό σου στοίχημα, να μπορέσεις να συνθέσεις τις αντιθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε φέρνει πιο κοντά στην ευτυχία! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό, γνωστοί και συγγενείς μπορούν να σου προσφέρουν βοήθειες και λύσεις για κάθε τι που σε απασχολεί, οπότε μη διστάσεις να ζητήσεις τη συνδρομή τους. Επιπλέον, θα πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss