28 Μαρτίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Εκπλήξεις και πρωτοτυπία

Κριός

Ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ανταποκριθείς σε ποικίλες προκλήσεις ή έκτακτα περιστατικά κι επειδή ακριβώς πολλά εξαρτώνται από σένα, καλό είναι να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παράλληλα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στο ζώδιό σου, οφείλεις να κάνεις τη διαφορά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις σχετικές με μια προσωπική υπόθεση που σε ενδιαφέρει, ίσως, μάλιστα, εκπλαγείς ευχάριστα από όσα μάθεις. Επιπλέον, σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ αν προκύψουν τέτοιες από άλλους, καλό είναι να τις αποδεχθείς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού η ημέρα προσφέρεται για μια ανανέωση του κοινωνικού σου κύκλου και μάλιστα με πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το διαφορετικό, ίσως όμως και να αιφνιδιαστείς ευχάριστα από τη στάση ενός ατόμου που θεωρούσες ότι δε σε συμπαθεί και τόσο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε κάνει λιγότερο ανεκτικό/η απέναντι σε όσους/ες δεν σε κατανοούν, κάτι βέβαια που εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε ποικίλες «αψιμαχίες» Παράλληλα, υπάρχει και μια ακόμη δυσκολία, αφού σήμερα κυριαρχούν οι διαδικασίες ή δραστηριότητες που κινούνται έξω από τα συνηθισμένα, κάτι που θα εντείνει την ανασφάλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Αν δεν «ορίζεσαι» από δεσμεύσεις και ταμπού, είσαι πολύ κοντά στο να περάσεις καλύτερα, αλλά και να προσεγγίσεις άτομα που διακρίνονται για το ιδιαίτερο ταλέντο τους, ανεξάρτητα από τις όποιες παραξενιές τους! Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε ένα ενδιαφέρον ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Τα καλά νέα είναι ότι τα οικονομικά σου μπορεί να γνωρίσουν μια απρόσμενη βελτίωση ή να λάβεις ένα δώρο που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά όμως, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν μια «ασυμβατότητα» με τα δεδομένα σου

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, «χαλώντας» και μερικές καρδιές, αν χρειαστεί. Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου. Παράλληλα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού συμβάλλει σε εκπλήξεις και ανατροπές στην καθημερινότητά σου, κάτι που μάλλον δε θα σου αρέσει σε πρώτη φάση, αφού θα σου χαλάσει τις ισορροπίες! Εκείνο όμως που σίγουρα θα σε ευχαριστήσει είναι μια ενδιαφέρουσα μεταβολή στα εργασιακά ή τον χώρο εργασίας σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι νέο και πρωτοποριακό, έστω κι αν με αυτόν τον τρόπο θα «μπεις στο μάτι» κάποιων συντηρητικών κύκλων, αφού η απελευθέρωση που θα νιώσεις θα σε κάνει πραγματικά άλλον άνθρωπο. Επιπλέον, σε ευνοεί προσωπικά και οικονομικά και δεν έχεις παρά να… προκαλέσεις την τύχη σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με τον Άρη στο ζώδιό σου είσαι πρόθυμος/η να αναλάβεις «ηρωικές» πρωτοβουλίες, αν όμως κάποιος/α θίξει την αξιοπρέπειά σου ή αντιδράσει αρνητικά, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψουν προστριβές. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις ή αλλαγές στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου και σε ωθεί να μάθεις, αλλά και να κάνεις ξεχωριστά πράγματα. Κι όλα αυτά, βέβαια, θα γίνουν πολύ πιο εύκολα, αν και η δική σου διάθεση είναι σχετικά ανανεωτική, πρωτοποριακή και μακριά από «κλισέ». Γενικά, η ημέρα προσφέρεται για αλλαγές!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Από τη στιγμή που είσαι ανοιχτός/η στους πειραματισμούς και τη διαφορετικότητα, δεν έχεις τίποτε να χάσεις, αντίθετα θα κερδίσεις την συμπάθεια των άλλων κι ίσως το «διαβατήριο» για την είσοδό σου σε μια «σπέσιαλ» ομάδα. Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα με ένα ξεχωριστό δώρο ή απρόσμενο έσοδο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss