28 Μαρτίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο ενεργός Ουρανός συνηγορεί σε ανατροπές και αποκαλύψεις στην ζωή σου, ίσως μάλιστα να κάνεις μια νέα σημαντική αρχή, που θα αλλάξει εντελώς το status σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου φέρει ένα έξτρα εισόδημα ή ένα ξεχωριστό δώρο, μπορείς ωστόσο κι εσύ να εκπλήξεις ευχάριστα ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο ενεργός Ουρανός εισάγει νέα ήθη στην προσωπική σου ζωή κι ίσως κάνεις κάτι για πρώτη φορά. Επιπλέον, φαίνεται να δρομολογούνται σημαντικές αλλαγές στα εργασιακά σου, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και κάποιο πολύ ιδιαίτερο άτομο, που θα σε «μυήσει» σε ένα διαφορετικό κόσμο. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σου… φέρνει κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να αλλάξεις πολλά σε σχέση με την εργασία σου, ίσως μάλιστα όλο αυτό να συνοδευτεί με ένα μπαράζ αποκαλύψεων για πρόσωπα και πράγματα. Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε αλλαγές στην διατροφή σου αλλά και την εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά αβέβαιο περιβάλλον στα επαγγελματικά σου ή σε σχέση με ένα κορυφαίο ζήτημα που σε απασχολεί, καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολη την λήψη μιας απόφασης, ωστόσο ευκαιρίας δοθείσης, δεν έχεις παρά να εξερευνήσεις τις διαδρομές των… ψεμάτων!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο ενεργός Ουρανός φέρνει σημαντικές αλλαγές εφ’ όλης της ύλης κι εδώ ίσως χρειαστεί να… κάνεις την καρδιά σου πέτρα, αφήνοντας πίσω σου τα παλιά. Επιπλέον, σε παραπέμπει σε ένα απρόσμενο ταξίδι ή μια είδηση που θα σε καταπλήξει, ενώ δεν αποκλείεται να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που διακρίνονται για κάτι ξεχωριστό.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με τον Ουρανό «στις επάλξεις» έχεις την τάση να προμηθευτείς είδη που δεν είναι πρώτης ανάγκης, ενδέχεται όμως να σου προκύψει κι ένα απρόσμενο κέρδος, που θα σε βοηθήσει να «κάνεις το κομμάτι σου». Επιπλέον, μια είδηση ή ένα ταξίδι ανατρέπει πολλά στην καριέρα σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να μεριμνήσεις για τα οικονομικά και την κάλυψη των αναγκών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο ενεργός Ουρανός θα σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο που κινείται πολύ έξω από τις προδιαγραφές σου αλλά εδώ είναι που ισχύει το γνωστό «τα ετερώνυμα έλκονται», ίσως μάλιστα να συμβούν όλα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Επιπλέον, σε οικονομικά ζητήματα αναμένονται εξελίξεις εκτός προγράμματος και πρακτικά σε συμφέρει να ποντάρεις στην έκπληξη.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στα οικονομικά σου, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε ανατροπές ή εκπλήξεις, στην πλειοψηφία τους ευχάριστες, ιδιαίτερα αν τα «έχεις βάψει μαύρα» και δεν περιμένεις από πουθενά βοήθεια. Αν βέβαια θεωρείς κάτι ως δεδομένο, τότε το πιθανότερο είναι να διαψευστείς. Ανάλογο είναι το κλίμα και στις συνεργασίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο ενεργός Ουρανός θα σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο, που παρότι σε «ξενίζει» με τις επιλογές του, μπορεί να γίνει συνεργάτης σου ή και κάτι… ακόμη περισσότερο! Αντίθετα όμως είναι πιθανό να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από τις επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου. Επιπλέον, αναμένονται αλλαγές στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο ενεργός Ουρανός φέρνει έναν άνεμο ανανέωσης στα προσωπικά σου αλλά και τα ενδιαφέροντά σου κι ίσως κάνεις κάτι για πρώτη φορά. Επιπλέον αλλάζει τα δεδομένα στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να δοκιμάσεις μια ευχάριστη έκπληξη, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις κι ένα pet. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να… μην αναλάβεις σημαντικές πρωτοβουλίες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να θίξει τις ισορροπίες τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και σε ζητήματα που άπτονται της καριέρας και της οικογένειάς σου και από πλευράς σου θα χρειαστεί ευελιξία και ανοικτό πνεύμα. Από αυτό μάλιστα θα εξαρτηθεί το αν τελικά οι ανατροπές που θα υπάρξουν στην ζωή σου θα αποβούν υπέρ σου ή όχι.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο, ίσως μάλιστα αυτό να συνδυαστεί με ένα ξεχωριστό δώρο που θα λάβεις ή την απροσδόκητη έλευση ενός γνωστού ή συγγενή. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής ενδέχεται να σε παρασύρει σε οικονομικές επιλογές που υπαγορεύονται από το συναίσθημα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις look και… μυαλά, δοκιμάζοντας κάτι νέο ή πρωτοποριακό, αφού εκεί κρύβεται η επιτυχία για σένα! Επιπλέον είναι πιθανό να σου προκύψει ένα έκτακτο ταξίδι ή να λάβεις ένα μήνυμα που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Παράλληλα βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου σε καλεί να «κλείσεις» πρώτα μια παλιά υπόθεσή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss