28 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις σου και αναμένονται εξελίξεις, πού θα σε απελευθερώσουν, ψυχολογικά, αλλά και υλικά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό σε κάνει πιο διεκδικητικό/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να κερδίσεις «με το σπαθί σου» αυτά που επιδιώκεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ορίζει την έναρξη μιας αναπτυξιακής πορείας που, αν την πάρεις «ζεστά», θα συνδυαστεί με επιτυχίες και διακρίσεις για σένα. Επιπλέον, θα έχεις τη στήριξη ενός συνεργάτη ή απλά της… τύχης! Παράλληλα, βέβαια, ο Ερμής στον Ζυγό δίνει έναν πιο δυναμικό τόνο στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ταύρο σε παραπέμπει σε μια κρυφή υποστήριξη, την αποκάλυψη μυστικών, αλλά και τη δημοσιοποίηση κάποιων «προσωπικών δεδομένων» σου από επιπολαιότητα. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις τις διατροφικές καταχρήσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό μπορεί να σου ανοίξει «μέτωπο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο καθιστά πιο λειτουργική την κοινωνική σου ζωή και θα βρεθείς να συνδιαλέγεσαι με «σημαίνοντα» πρόσωπα, από τα οποία, βέβαια, θα πρέπει να αποκομίσεις κάτι «τώρα που γυρίζει»! Επιπλέον, μπορεί να ενταχθείς σε ένα συλλογικό φορέα, όπως και να πάρεις βοήθειες από φίλους/ες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο παραπέμπει σε ανοδική επαγγελματική πορεία, σε διακρίσεις και σε συμφωνίες με ισχυρούς παράγοντες, το… κακό όμως με τη δημοσιότητα είναι ότι μπορεί να βγουν στη φόρα και κάποια από τα προσωπικά σου δεδομένα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις κινήσεις σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο βοηθά στην επίλυση ζητημάτων που έχουν μια νομική διάσταση, ενώ διευρύνουν τις επιλογές σου σε σπουδές και πνευματικά θέματα. Επιπλέον, δίνουν στα ταξίδια σου μια πιο… απολαυστική χροιά! Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο δίνει έμφαση στις οικονομικές υποθέσεις σου, που μπορεί να «τρέξουν» ευκολότερα από όσο υπολόγιζες κι αν έχεις εκκρεμότητες ή χρέη, όλα θα τακτοποιηθούν. Επιπλέον, πιθανόν να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, χωρίς να κοπιάσεις γι’ αυτό. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στο ζώδιό σου σε θέλει σε επαγρύπνηση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει περισσότερες προτάσεις συνεργασίας, αλλά και ευκαιρίες για να δημοσιοποιήσεις το έργο ή τις προθέσεις σου. Ίσως, μάλιστα, μεσολαβήσει σε αυτό κι ένας «ισχυρός» παράγοντας, που θα σε περιβάλλει με την αίγλη του. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό σε ενημερώνει για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τα εργασιακά σου και δεν αποκλείεται κάτι που σε απασχολούσε να λυθεί με τη μεσολάβηση ενός ατόμου, που σε συμπαθεί ή εκτιμά. Από την άλλη βέβαια, καλό είναι να αποφύγεις τις διατροφικές καταχρήσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις με φίλους/ες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και να παρουσιάσεις τις δημιουργίες σου σε ένα ευρύτερο κοινό. Αν, πάλι, έχεις παιδιά, «ψήνεται» μια διάκριση ή επιτυχία τους. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Ζυγό σε θέλει σε θέση μάχης στην καριέρα σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο προοιωνίζεται ευνοϊκές ρυθμίσεις στα περιουσιακά σου, ενώ παραπέμπει σε ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Ίσως, μάλιστα, δεχθείς «σημαίνουσες» επισκέψεις ή να γίνει μια μετακόμιση που θα αναβαθμίσει τον τρόπο ζωής σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Ζυγό σε θέλει ενημερωμένο/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο συμβάλλει θετικά στη δικτύωσή σου και σου δίνει βήμα για να εκφράσεις τις απόψεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να ενημερωθείς και για κάτι που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, ευνοεί τις σπουδές και τα ταξίδια. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό σε ωθεί να διεκδικήσεις ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss