28η Οκτωβρίου: Πώς θα περάσετε το τριήμερο με μόλις 150 ευρώ

28η Οκτωβρίου: Ιδέες για οικονομικά ταξίδια το προσεχές τριήμερο

Η φετινή χειμερινή τουριστική σεζόν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Ήδη οι προκρατήσεις που καταγράφηκαν από μέσα του Σεπτεμβρίου στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας για το τριήμερο από την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου κυμαίνονται από 51% έως και 85%, όσον αφορά ολόκληρα διαμερίσματα ή/και κατοικίες εγγεγραμμένες σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Τη πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, οι προκρατήσεις για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς (Αράχωβα, Καρπενήσι, Καλάβρυτα, Λίμνη Πλαστήρα, Πήλιο, Αρκαδικοί προορισμοί κλπ.), κατέγραψαν ποσοστά που άγγιξαν ακόμη και το 100%. Ενώ, τα λιγοστά ακίνητα που διατίθενται προς μίσθωση, είναι πλέον ακίνητα μεγαλύτερης επιφάνειας (chalet) όπου το κόστος διαμονής για δυο ημέρες, μπορεί να ξεπεράσει τα 500€-600€.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, ανέφερε στο Newsbomb.gr, ότι «το μεγαλύτερο μέρος των συμπολιτών μας που κατοικούν στην Αθήνα, επιλέγουν κυρίως προορισμούς σε χιλιομετρική απόσταση 2-2,5ωρών, προορισμοί κυρίως της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας, ενώ όσοι διαμένουν στη Θεσσαλονίκη, επιλέγουν προορισμούς όπως η Έδεσσα, Νάουσα, Καστοριά, Ιωάννινα, Ξάνθη, Φλώρινα καθώς και τη Καβάλα».
Ωστόσο, λόγω των καλών καιρικών συνθηκών όσοι φύγουν για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, μπορούν να αναζητήσουν οικονομικούς προορισμούς και πλησίον της θάλασσας με το συνολικό κόστος διαμονής να μην ξεπερνά τα 150€ αν πρόκειται για τετραμελή οικογένεια ή/και παρέα τεσσάρων ατόμων.

Οι 20 προορισμοί στην Πελοπόννησο

Αναλυτικά, οι 20 προορισμοί στην Πελοπόννησο, σύμφωνα με τον κ. Μπάκα:
«Όσοι, θα ήθελαν να βρεθούν στα Τρίκαλα Κορινθίας, στα Καλάβρυτα ή/και στους γνωστούς Αρκαδικούς προορισμούς όπως η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα και τη Βυτίνα, αλλά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss