29 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Γύρω – γύρω όλοι!

Κριός

Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και ίσως «υποφέρεις» από παλινδρομήσεις ή συναισθηματικές αδυναμίες που θα δώσουν στους άλλους μια αντιφατική εικόνα για το τι θέλεις πραγματικά. Παράλληλα, η Πανσέληνος αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Πανσέληνος σε καλεί να διαχειριστείς προς το συμφέρον σου μια οικονομική υπόθεση, στην οποία ίσως να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα που δεν έχουν τη δική σου υπομονή. Και βέβαια, αν σου ζητηθεί να συνδράμεις, δε χρειάζεται ούτε να ξοδευτείς υπέρμετρα, ούτε και να αρχίσεις τις τσιγκουνιές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος μπορεί να σε κάνει πιο κινητικό/η και επικοινωνιακό/η, με συνέπεια να μην αφήσεις… πέτρα για πέτρα χωρίς να την σηκώσεις. Ωστόσο, η έλλειψη οργάνωσης και συγκεκριμένης στόχευσης θα σε βάλει τελικά σε επιπλέον έξοδα, οπότε μην ξανοίγεσαι και πολύ! Παράλληλα, ενδεχομένως να έρθεις πιο κοντά με παλιούς/ες φίλους/ες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να προσανατολιστείς επαγγελματικά σε κάτι που αποτελεί οικογενειακή παράδοση, επαναφέρει όμως στο προσκήνιο και πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, με κίνδυνο βέβαια να εγκλωβιστείς συναισθηματικά. Παράλληλα, η Πανσέληνος σε καλεί να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα της καθημερινότητάς σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Πανσέληνος σε κάνει πολύ πιο ενθουσιώδη, αλλά και επιπόλαιο/η στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με κίνδυνο να φανείς ανακόλουθος/η στη συνέχεια ή να «ξανοιχτείς» σε πολλά μέτωπα, χωρίς όμως να ολοκληρώσεις τις προσπάθειές σου σε… κανένα! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας φέρνει το «χτες» στο σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Πανσέληνος ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, είτε λόγω της συμπεριφοράς ενός δικού σου ανθρώπου είτε εξ αιτίας μιας αλλαγής-μετακίνησης, που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Και θα «μετρήσει» πολύ ο βαθμός της προσαρμοστικότητάς σου, αφού η ικανότητά σου να επαναφέρεις την τάξη ύστερα από το «χάος» είναι δεδομένη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο ενεργός Χείρωνας δημιουργεί διλήμματα ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημά σου κι επειδή το να «τραμπαλίζεσαι» διαρκώς δε σε βοηθά, αναζήτησε την χρυσή τομή που θα αφήσει ικανοποιημένους τόσο τους άλλους, όσο και τον εαυτό σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Πανσέληνος σε καλεί να διαχειριστείς πιο ισορροπημένα τα οικονομικά σου και κυρίως να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου «μανία», που σήμερα ενδέχεται να πάρει… ακραίες διαστάσεις! Αν, πάλι, λάβεις ένα έξτρα εισόδημα, τότε βάλε κάτι στην άκρη, αφού σε περιμένουν τεχνικά προβλήματα και «τζερεμέδες».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Πανσέληνος πολλαπλασιάζει τις δράσεις σου κι αν εκτός από τα διαρκή «πήγαινε-έλα» που θα έχεις, θες να βγεις κερδισμένος/η, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά σου, θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου και κυρίως να συγκεντρωθείς σε αυτό που κάνεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Επιπλέον, ενδέχεται να ακούσεις και να μάθεις πολλά για το παρελθόν και το ιστορικό μιας υπόθεσης από κάποιον πρεσβύτερο. Παράλληλα, η Πανσέληνος σε καλεί να δώσεις σημασία στη σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Πανσέληνος «απαιτεί» μεγαλύτερη υπομονή στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού οι καταστάσεις που θα προκύψουν μπορεί να είναι ή του ύψους ή του βάθους, αφήνοντάς σου στο τέλος την αίσθηση ότι έγινε πολύ κακό για το τίποτε», όσο κι αν, προσωρινά, ενοχληθείς από τη συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Πανσέληνος σε ωθεί να εντατικοποιήσεις τις προσπάθειές σου και να αναλάβεις άμεσες πρωτοβουλίες, ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου. Καλό είναι, ωστόσο, να μην κινηθείς «αέρα, πατέρα», αφού θα υπάρξουν εμπόδια και λεπτομέρειες που θέλουν την προσοχή τους, ιδιαίτερα σε σχέση με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss