3 στον αέρα Podcast S05E35: Κουπόνι FTTH, Vivo, Huawei, LG, Motorola και…Πορτογαλία

Ο ολίγον απότομος τερματισμός της δράσης “Κουπόνι υπερυψηλής Ευρυζωνικότητας Superfast Broadband” είναι ένα από τα κεντρικά θέματα συζήτησης στο τελευταίο podcast των “3 στον αέρα”.

Το κουπόνι το εκμεταλλεύονται ήδη χιλιάδες καταναλωτές σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία, ενώ μένει στο τραπέζι πιθανή επιστροφή της στο μέλλον μέσω άλλης προωθητικής ενέργειας που και στόχο έχει την επέκταση των συνδέσεων FTTH σε ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά.

Συνεχίζουμε με εντυπώσεις από Λισαβόνα και Πορτογαλία αλλά και την επίσημη πληροφόρηση για τις πρώτες συσκευές της vivo που θα διατεθούν στην Ελλάδα από τις 23 Μαίου. Η εκπομπή επισκέφθηκε και τα κεντρικά γραφεία της Huawei στην Ελλάδα για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον CMO της εταιρείας στην Ανατολική Ευρώπη και τη Σκανδιναβία, Louis (Lu) Xingang, για τα πλάνα της εταιρείας στη χώρα μας αλλά και τις μελλοντικές κυκλοφορίες προιόντων απ’ όπου και προκύπτουν ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε επίσης και ενημέρωση από την LG για την πορεία της στην αγορά, ανακοινώνοντας παράλληλα και την έλευση των νέων σειρών τηλεοράσεων που είχαν ανακοινωθεί το προηγούμενο διάστημα. Ολοκληρώνουμε με μια συζήτηση για τις νέες λειτουργίες που ετοιμάζουν Twitter και Instagram αλλά και τις πρώτες μας εντυπώσεις από το Avatar 2. Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης: 00:00 – Εισαγωγή00:55 – Σχόλια12:06 – SFBB Κουπόνι20:34 – Πορτογαλία24:52 – vivo στην Ελλάδα26:4 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss