3 στον αέρα Podcast S05E37: Amazon, Οπτικές ίνες, Dropout, Cosmote και…διαγωνισμός motorola

Από zoom αυτή τη φορά λόγω ασθένειας, το τεχνολογικό μας podcast έρχεται με αρκετά θέματα αλλά και έναν διαγωνισμό.

Ξεκινάμε με μια  ενημέρωση για τα πιο πρόσφατα νούμερα που αφορούν το marketplace του Skroutz καθώς και κάποιους τελευταίους ψιθύρους που αφορούν την έλευση της Amazon στη χώρα μας. Επόμενο θέμα η ανακοίνωση της Grid Telecom, της θυγατρικής του ΑΔΜΗΕ, η οποία κατασκευάζει προσαιγιάλωσης οπτικών ινών στην Κρήτη με στόχο να λειτουργεί ως σημείο υποδοχής διεθνών υποθαλάσσιων καλωδιακών συστημάτων οπτικών ινών.

Συνεχίζουμε με τις πρώτες πληροφορίες που αφορούν ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα και το οποίο απευθύνεται σε εταιρείες που επιθυμούν την αγορά λογισμικού και ψηφιακών υπηρεσιών. Στα επόμενα θέματα περιλαμβάνονται οι πληροφορίες για την άφιξη του Xiaomi Pay στη χώρα μας αλλά και οι ανακοινώσεις των τριών παρόχων για την ανάπτυξη του 5G δικτύου τους μέχρι σήμερα αλλά και τα σχέδιά τους για τα επόμενα χρόνια.
Ολοκληρώνουμε με έναν διαγωνισμό με δώρο το moto G51 smartphone της Motorola.  Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο στο βίντεο αυτής της εκπομπής που έχει ανέβει στο YouTube, στη διεύθυνση https://bit.ly/3akdQey  . Στο σχόλιο μπο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.