3 στον αέρα S04Ε19: Galaxy S21 Series, Apple, Phaistos, Xiaomi και…AWS

Το τελευταίο Unpacked event και η παρουσίαση της νέας σειράς Galaxy S21 της Samsung είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης στο σημερινό μας podcast. 

Τα τρία νέα μοντέλα της Samsung, το Galaxy S21, Galaxy S21+ και Galaxy S21 Ultra έρχονται με αλλαγές στο σχεδιασμό αλλά και στα τεχνικά χαρακτηριστικά όπου βλέπουμε σημαντικές αλλαγές και κάποιες εκπλήξεις. Συνεχίζουμε με τις τελευταίες φήμες γύρω από την Apple και τις παρουσιάσεις νέων προιόντων μέσα στη χρονιά, με αξιόπιστες πηγές να αναφέρουν τα σχέδια της εταιρείας που περιλαμβάνουν νέα MacBook, iMac, Airpods κ.α

Η εισαγωγή της Xiaomi στη μαύρη λίστα του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Η.Π.Α αποτελεί μία αρνητική εξέλιξη για την κινεζική εταιρεία, χωρίς για την ώρα να έχει διευκρινιστεί το τι ακριβώς αυτό σημαίνει για τα μελλοντικά smartphones της εταιρείας. Η CES 2021 αποτελεί παρελθόν,  και κάνουμε μια γρήγορη αναφορά στα προιόντα που ξεχώρισαν. Το επενδυτικό fund Phaistos ανακοίνωσε την έναρξή του, και είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια. Αποστολή του είναι οι επενδύσεις σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην έρευνα ή/και ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών που λειτουργούν σε υποδομές 5G, ενδεικτικά στους κλάδους των μεταφορών & της εφοδιαστικής αλυσίδας, της μεταποίησης, της βιομηχανίας, του τουρισμού, της υγείας, της πληροφόρησης και των δικτύων κοινής ωφέλειας.

Ολοκληρώνουμε με μία ακόμη σημαντική είδηση, το άνοιγμα του πρώτου γραφείου στην Ελλάδα και την Αθήνα συγκεκριμένα της Amazon Web Services, η οποία αναμένεται να προωθήσει πιο δυναμικά τις κορυφαίες cloud υπηρεσίες της στη χώρα μας το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά

00:00 – Μπλα μπλα
02:38 – Galaxy S21 Series
20:53  – Φήμες Apple
27:40 – Xiaomi και μαύρη λίστα
37:48 – CES 2021
43:25 – Phaistos
46:32 – AWS στην Ελλάδα
51:10 – Χρήση social media
56:48 – Lupen

Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

Πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss