3 Μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού! | ediva.gr

]]>

Το μακιγιάζ στη γυναίκα είναι κάτι πολύ σημαντικό, όταν πρόκειται για εξόδους και ραντεβού. Δεν αρκεί μόνο να έχεις το τέλειο σύνολο ρούχων και το σωστό χτένισμα. Ένα ωραίο βάψιμο, πάντα ολοκληρώνει μια εμφάνιση και μπορεί να σε κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή. Και ως γνωστών, εμείς στα πρώτα ραντεβού μας θέλουμε, πάντα, να κλέβουμε τις εντυπώσεις. Ωστόσο, δεν πρέπει να το παρακάνουμε. Άλλωστε, το απλό είναι και το πιο ωραίο. Εμείς, λοιπόν, θα σου προτείνουμε 3 εντυπωσιακά μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού, για να είσαι πανέμορφη και κομψή ταυτόχρονα!
Τι μακιγιάζ να κάνεις στο πρώτο ραντεβού;

1. Απλό Μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού σε ροζ τόνους
Τι πιο απλό και chic από ένα καθαρό μακιγιάζ σε ροζ τόνους; Είναι μια πολύ girly επιλογή και ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα και τις επιδερμίδες. Δε χρειάζεται να έχεις τίποτα έντονο πάνω σου. Χρησιμοποίησε ένα ροζ ρουζ, σκιές στις ίδιες αποχρώσεις και ένα απαλό ροζ κραγιόν. Για να το κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό, βάλε έντονη μάσκαρα και γιατί όχι, ένα διάφανο lip gloss, για να κάνεις τα χείλη σου πιο ζουμερά; Το αποτέλεσμα, σίγουρα, θα είναι εντυπωσιακό και απλό, χωρίς να φαίνεται ότι έκανες υπερπροσπάθεια για το πρώτο σας ραντεβού. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ συνδυάζεται άψογα με οτιδήποτε θελήσεις να φορέσεις.
Δες επίσης: Glowy makeup look: πώς να πετύχεις την απόλυτη τάση μακιγιάζ του 2022
2. Μακιγιάζ με έντονα μάτια
Μπορεί το απλό να είναι εξίσου εντυπωσιακό, όπως είπαμε παραπάνω, αλλά ένα έντονο μάτι ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο. Μπορείς να βάλεις eyeliner σε συνδυασμό με smokey eyes, για να έχεις ένα ολοκληρομένο look. Όμως, μπορείς να παραλείψεις τις σκιές, εάν σου φαίνονται too much. Φρόντισε, όμως, αφού θα τονίσεις τα μάτια σου, να αφήσεις τα χείλη σου πιο φυσικά σε γήινους τόνους. Ολοκήρωσε το makeup look σου με ένα διακριτικό ρουζ και έντονη μάσκαρα, ωστέ να φαίνονται πιο μεγάλα τα μάτια σου. Όπως και να αποφασίσεις να βαφτείς, τε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss