3 στον αέρα Podcast S05E33: Netflix, Elon Musk, Twitter και Buy Now Pay Later

Σημαντικές οι τεχνολογικές εξελίξεις των προηγουμένων ημερών, με πρώτη και καλύτερη την εξαγορά του Twitter από τον πλουσιότερο άνθρωπο της Γης, τον Elon Musk, ένα θέμα με αρκετές προεκτάσεις.

Επόμενο θέμα είναι οι αρνητικές εξελίξεις γύρω από το Netflix το οποίο βλέπει το επόμενο διάστημα μια μικρή πτώση στον αριθμό των συνδρομητών του, με μεγαλύτερη όμως πτώση να υπάρχει στην αξία της μετοχής του. Με το δεδομένο αυτό, η δημοφιλέστερη video streaming υπηρεσία ετοιμάζεται για αρκετές αλλαγές το επόμενο διάστημα όπως την καταπολέμηση του sharing, την παρουσίαση νέου πακέτου με διαφημίσεις αλλά και την προσθήκη ζωντανών αγώνων στο περιεχόμενό του.

Στα υπόλοιπα θέματα συζήτησης περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες “Buy Now Pay Later”, ο κοινός φορτιστής που ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και η ακριβής ημερομηνία έλευσης του νέου PlayStation Plus στην Ελλάδα.
Χρόνια Πολλά!
Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:
00:00 – Εισαγωγή01:07 – Σχόλια06:55 – Buy now Pay Later11:01 – Elon Musk Twitter28:50 – Netflix42:35 – PlayStation Plus στην Ελλάδα44:35 – Κοινός φορτιστής
Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

2

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss