3 στον αέρα Podcast S05E34: FuelPass, Payments, Apple Pay, Streaming, Spotawheel και…Uncharted

Το νέο επεισόδιο του τεχνολογικού μας podcast είναι ήδη στην αέρα με διάφορα θέματα.

Το πρώτο είναι ο πόλεμος των video streaming services που θα γίνει πιο έντονος αυτό το καλοκαίρι στη χώρα μας, με τη Disney+ να ανακοινώνει μια πολύ καλή προσφορά. Συνεχίζουμε με τις πρώτες πληροφορίες για το FuelPass,  του επιδόματος καυσίμων που ξεκίνησε να διατίθεται μέσω της αντίστοιχης πλατφόρμας, χωρίς να λείπουν τα ευτράπελα.

Συνεχίζουμε με νεότερα στατιστικά στοιχεία για τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών στην Ελλάδα, όπως προκύπτουν από πρόσφατες δηλώσεις του Εμπορικού Διευθυντή της Cardlink, Αντίγονου Παπαδόπουλου, στοιχεία που κρύβουν αρκετές εκπλήξεις. Επόμενα θέμα η πρόσφατη καταγγελία της Ε.Ε στην Apple για το μονοπωλιακό χαρακτήρα του Apple Pay, καλώντας την εταιρεία να ανοίξει την πλατφόρμα της και σε άλλα συστήματα πληρωμών.  Στον τομέα του fintech μιλάμε ακόμα και για την Neos Beyond Payments, μια Ελληνική startup που βρίσκεται ανάμεσα στις 5 κορυφαίες εταιρείες  παγκοσμίως για ανέπαφες πληρωμές μέσω wearable. Επόμενο θέμα είναι μια άλλη startup, η Spotawheel η οποία ειδικεύεται στις πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και πρόσφατα δημιούργησε αίσθηση με το νέο γύρο χρηματοδότησης, ο οποίος έφτασε τα 100 εκατομμύρια ευρώ.
Κλείνουμε με μια γενική συζήτηση για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές όπως το Uncharted, Severance, The 7 Lives of Lea κ.α
Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:
00:00 – Εισαγωγή01:32 – Σχόλια16:05 – Netflix και Disney+19:42 – FuelPass21:17 – Πληρωμές με Κάρτες25:05 – Apple Pay32:30 – iPhone 1434:36 – Neos Beyond Payments39:25 – Embracer42:45 – Uncharted47:15 – Severance51:40 – Spotawheel
Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss