3 στον αέρα Podcast S06E22: FTTH, Viber, 3FA, Dragons’ Den, δωρεάν μεταφορικά και διαγωνισμός

Επόμενο θέμα είναι το Viber που μας κάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα για να μας ανακοινώσει τις νέες προωθητικές του ενέργειες για τις επιχειρήσεις αλλά και τη δημιουργία επίσημου γραφείου στη χώρα μας.

Οι ηλεκτρονικές απάτες γνωρίζουν αύξηση παγκοσμίως και σε συνέχεια της αναφοράς μας στην προηγούμενη εκπομπή για τα νέα μέτρα που θα πάρουν οι τράπεζες σύμφωνα με επερχόμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, μαθαίνουμε για ένα ακόμα μέτρο προστασίας που αφορά χρεώσεις άνω των 1000 ευρώ σε κάρτες.  Επόμενο θέμα είναι η σταδιακή εξαφάνιση των δωρεάν μεταφορικών από retailers ενώ σχολιάζουμε την εκπομπή Dragons’ Den που δίνει βήμα σε υποψήφιους επιχειρηματίες.

Τέλος δεν λείπει και ο διαγωνισμός, με δώρο το TCL NXTPaper 10s tablet, το οποίο υποστηρίζει μια νέα τεχνολογία της TCL που κάνει παιχνιδάκι των πολύωρη χρήση, χωρίς να κουράζει τα μάτια. Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο στο link αυτής της εκπομπής στο YouTube.

Καλή επιτυχία!

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 – Εισαγωγή
00:58 – Σχόλια
18:25 – Cosmote FTTH
22:50 – Viber
25:42 – Ηλεκτρονικές απάτες
31:27 – Δωρεάν μεταφορικά
35:15 – Skroutz
37:55 – Έτερος Εγώ
39:20 – Dragons’ Den
47:20 – Ευρωπαϊκή Ένωση
51:16 – Huawei
52:28 – Διαγωνισμός TCL NXPaper 10s

Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss