3 στον αέρα Podcast S06E40: Συνέντευξη με Ν. Βαρβαδούκα (Public), Samsung και…Apple Vision Pro

Ένα χρόνο μετά την τελευταία μας συνάντηση, συζητάμε για τις φήμες εξαγοράς, αλλά κυρίως για τις επιδόσεις του Public την περσινή χρονιά και ειδικότερα στο πως εξελίσσονται οι συνεργασίες της εταιρείας με startups που στόχο έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Στις συνεργασίες αυτές ξεχωρίζουν οι υπηρεσίες του iRepair, της Klarna της Svuum, της boxnow και του douleytara ενώ εστιάζουμε και σ’ αυτή που ανακοινώθηκε πρόσφατα η οποία φέρνει το Public στην αγορά την αudiobooks μέσω του bookvoice.

Επόμενο θέμα φυσικά η WWDC 2023, το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple, στο οποίο το κεντρικό θέμα ήταν τα αποκαλυπτήρια του Vision Pro, του πρώτου mixed reality συστήματος της εταιρείας και των υποσχέσεων της εταιρείας η οποία παρουσιάζει μετά από καιρό, νέο hardware αξιώσεων. Συζητάμε ακόμα για τις νέες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων της εταιρείας όπως το iOS, macOS και iPadOS ενώ ολοκληρώνουμε το σημερινό επεισόδιο με το λανσάρισμα των νέων σειρών τηλεοράσεων της Samsung στη χώρα μας και τα πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που μάθαμε.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 – Εισαγωγή
01:42 – Συνέντευξη με Νίκο Βαρβαδούκα (Public)
35:20 – Σχόλια
39:06 – WWDC 2023
1:09:17 –  Disney
1:11:53 – Samsung

Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss