3 στον αέρα S04Ε01: Apple, Xbox, PlayStation, IFA, Nvidia και TikTok

 Η νέα σεζόν για το τεχνολογικό μας podcast ξεκινά, με τους “3 στον αέρα” να επανέρχονται για 4η σεζόν.

Οι Δημήτρης Μαλλάς, Τίμος Κουρεμένος και Κων/νος Σκιαδάς αναλύουν τα πολλά και ενδιαφέροντα γεγονότα στο χώρο της τεχνολογίας που έχουν συμβεί μέσα στο Σεπτέμβριο, αρχικά από το χθεσινό event της Apple. Μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από τα νέα iPad και Apple Watch που ανακοίνωσε η Apple αλλά και τις τιμές που θα ισχύσουν στην Ελλάδα.

Εν αναμονή της βραδινής παρουσίασης της Sony όπου και αναμένεται να μάθουμε την τελική τιμή των εκδόσεων του PlayStation 5 καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, σχολιάζουμε τις τιμές που ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα η Microsoft για τα νέα της Xbox. Τα νέα Xbox αναμένεται να κυκλοφορήσουν στη χώρα μας στις 10 Νοεμβρίου με τις τιμές να μην έχουν οριστεί ακόμα.

Από τις σημαντικότερες ειδήσεις όχι μόνο του μήνα αλλά της χρονιάς είναι η εξαγορά της ARM από την Nvidia και το τι αυτό σημαίνει στο χώρο όχι μόνο για την ίδια την Nvidia αλλά και τους συνεργάτες της ARM.

Κλείνουμε με την περίεργη συμφωνία Oracle – TikTok καθώς και πληροφορίες από το πρόσφατο νομοσχέδιο ψηφιακής διακυβέρνησης που κατατέθηκε στη βουλή.

Καλή σεζόν!

Αναλυτικά

03:08 – Apple Event
22:40 – Xbox Series X/S και PlayStation 5
30:35 – IFA 2020
36:20 – Nvidia & ARM
44:00 – TikTok
47:40 – Νομοσχέδιο ψηφιακής διακυβέρνησης

Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

    

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss