3 στον αέρα S04Ε05: iPhone 12, Realme, Honor, Box, Elevate Greece και…Microsoft

Με μία μέρα καθυστέρηση εξαιτίας της χθεσινής παρουσίασης της Apple, το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού μας podcast είναι αναμενόμενα αφιερωμένο στα νέα IPhone 12.

Γνωρίζοντας πλέον και τις τιμές που θα ισχύσουν για τα 4 μοντέλα, συζητάμε για τα νέα χαρακτηριστικά των συσκευών, αν αξίζει η αναβάθμιση για τους κατόχους iPhone 11 καθώς και το πότε θα πρέπει να τα περιμένουμε στη χώρα μας.

Συνεχίζουμε με την αναφορά στα δύο πρόσφατα smartphones της Realme που κυκλοφορούν άμεσα στην Ελλάδα και τα οποία ξεχωρίζουν για το δείκτη τιμής/απόδοσης, με το Realme 7 Pro να μπορεί να ολοκληρώσει μια πλήρη φόρτιση σε 40 μόλις λεπτά. Στις υπόλοιπες ειδήσες που ξεχώρισαν την προηγούμενη εβδομάδα είναι η συνεργασία Box και Skroutz Food αλλά και κάποιες νεότερες πληροφορίες για την τεράστια επένδυση της Microsoft στη χώρα μας με τη δημιουργία τρίων datacenter.

Κλείνουμε με τις σημερινές πληροφορίες του Reuters που αναφέρουν ότι η Huawei βρίσκεται σε συζητήσεις με την TCL και τη Xiaomi για πιθανή πώληση τμημάτων από του smartphone τμήματος της Honor, ενώ ο Δημήτρης μας δίνει όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα Elevate Greece που αφορά τις ελληνικές startup και τα προνόμια που μπορούν να έχουν όσες συμμετέχουν σ’ αυτό. Κλείνουμε με μια αναφορά στο Netflix και στην ενσωμάτωση ελληνικού μενού στο Xbox One.

Αναλυτικά

00:00 – Μπλα μπλα
00:45 – iPhone 12
37:35 – Realme 7 Pro
41:00 – Οικοσυστήματα
45:00 – Κυκλοφορίες
46:55 – Honor
51:40 – Box
57:28 – Microsoft
1:01:33 – Elevate Greece
1:05:00 – Ελληνικό μενού Xbox
1:07:38 – Emily in Paris

Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο! 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss