3 στον αέρα S04Ε06: Cosmote, Public, Microsoft, PlayStation 5 και…Amiga 500

Λίγα τα θέματα συζήτησης στο σημερινό επεισόδιο του τεχνολογικού μας podcast “3 στον αέρα” με τους Δημήτρη Μαλλά, Τίμο Κουρεμένο και Κων/νο Σκιαδά.

Ξεκινάμε με μια γενική συζήτηση περί της έλευσης των iPhone 12 στην Ελλάδα και σειρά παίρνει η κυβερνοεπίθεση στη Cosmote που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου, και γνωστοποίησε η εταιρεία την προηγούμενη εβδομαδα. Συνεχίζουμε με την είδηση έκπληξη για την παραίτηση του CEO της Public-MediaMarkt (PMM), Χρήστου Καλογεράκη, μετά από 6 χρόνια παραμονής στο τιμόνι της εταιρείας, τα περισσότερα από αυτά στη Public.

Σχολιάζουμε ακόμα τις τελευταίες πληροφορίες που φέρουν τη Microsoft να κατασκευάζει στο Λαύριο τα ελληνικά της datacenter που θα προστεθούν στο Azure Cloud μόλις ολοκληρωθεί η τεράστα επένδυση της εταιρείας. Το χώρο του gaming αφορούν τα δύο υπόλοιπα θέματα, με τη Sony να αποκαλύπτει το περιβάλλον χρήσης του PlayStation 5 μέσα από ένα αναλυτικό βίντεο, αλλά και το μεγάλο ενδεχόμενο να δούμε μια retro έκδοση του υπολογιστή θρύλου, της Amiga 500, μέσα στο 2021. Με αφορμή την πιθανότητα αυτή, συζητάμε μεταξύ άλλων και για τα χειριστήρια που κυκλοφορούσαν την ένδοξη εποχή της Amiga, με τα κορυφαία από αυτά να είναι μάλιστα ελληνικής κατασκευής.

Αναλυτικά

00:00 – Μπλα μπλα
03:13 – iPhone 12
04:25 – Cosmote
12:25 – Public
17:03 –  Microsoft Datacenter
24:57 – PlayStation 5 Menu
29:50 – Amiga 500 Retro

Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο! 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss