3 στον αέρα S04Ε18: Trump vs Social Media, CES 2021, WhatsApp και…Netflix

Η δύναμη των social media και των ιδιωτικών εταιρειών και τα όρια της ελευθερίας έκφρασης είναι στο επίκεντρο του σημερινού μας podcast.

Με αφορμή τον αποκλεισμό του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, από το Twitter και άλλα social media, φιλοξενούμε τους δημοσιογράφους Φανούρη Δρακάκη (2045.gr) και Νίκο Μουμούρη για μια συζήτηση πάνω σε ένα θέμα που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει πολύ περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Επόμενο θέμα που δημιούργησε αίσθηση είναι η ανανέωση των όρων χρήσης του WhatsApp, το οποίο πλέον ζητά από κάθε χρήστη να αποδεχθεί ότι τα στοιχεία του θα μπορούν να αξιοποιηθούν και από το Facebook. Συνεχίζουμε άκρως τεχνολογικά με τις πρώτες ειδήσεις από τη CES 2021, τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο η οποία πραγματοποιείται αποκλειστικά online, με τις εταιρείες να βομβαρδίζουν ήδη με ανακοινώσεις νέων προιόντων.

Ολοκληρώνουμε με τις φήμες περί συνεργασίας Cosmote και Netflix, που θέλουν την πιθανότητα να δούμε στη δημοφιλή video streaming υπηρεσία, την παρουσία της πρώτης ελληνικής σειράς που δεν είναι άλλη από το Έτερος Εγώ.

Αναλυτικά

00:00 – Μπλα μπλα
02:00 – Trump vs Social Media
30:58 – WhatsApp
39:48 – CES 2021
45:23 – Πωλήσεις PC
48:39 – Vodafone
50:35 – Έτερος Εγώ

Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss