3 στον αέρα S04Ε23: Disney+, HBO, Forthnet, Volton, 5G, Clubhouse και…chips

Εν μέσω χιονιά αυτή τη φορά, το νέο podcast των “3 στον αέρα” αφορά κυρίως το χώρο των streaming υπηρεσιών αλλά και την πιθανή προσθήκη νέων παικτών στο χώρο της τηλεφωνίας όπως η Volton.

Στα θέματα συζήτησης περιλαμβάνεται η πιθανή νέα ημερομηνία έλευσης του Disney+ και HBO Max στην Ελλάδα, καθώς και το περιεχόμενο που περιέχουν οι δύο αυτές υπηρεσίες όπως το επερχόμενο Justice League του Zack Snyder και το WandaVision. 

Συνεχίζουμε με την Πελοπόννησο και την έκκληση του περιφερειάρχη στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας να συμπεριλάβουν την περιοχή στα άμεσα σχέδια δημιουργίας 5G δικτύου, κάτι που δεν ισχύει για την ώρα. Ένα από τα προβλήματα  της αγοράς είναι εδώ και καιρό η  έλλειψη που παρατηρείται στα τσιπ σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη ζήτηση, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ελλείψεις σε κάρτες γραφικών, υπολογιστές, κονσόλες, και όχι μόνο.

Ολοκληρώνουμε με social media αλλά κυρίως μια καλύτερη εξήγηση για το τι είναι το Clubhouse, η νέα εφαρμογή που έχει δημιουργήσει αίσθηση, με την ομάδα να μοιράζεται τις πρώτες εντυπώσεις της.

Αναλυτικά

00:00 – Μπλα μπλα
02:35 – Disney+ και HBO Max
13:21 – Nova Mobile
14:12 – Volton
18:53 – Σχόλια
24:14 – Πελοπόννησος 5G
29:08 – Έλλειψη τσιπ
35:20 – Nvidia / ARM
39:52 – Clubhouse
50-53 – …και αντιγραφές
1:01:30 – Snapchat
1:08:12 – Facebook Smartwatch

Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss