3 στον αέρα S04Ε25: Ευρυζωνικές συνδέσεις, 5G, Huawei, Google Stadia και ελληνικές startups

Η αύξηση των ευρυζωνικών συνδέσεων στην Ελλάδα είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στο νέο επεισόδιο των “3 στον αέρα”, μέσα από τα οικονομικά αποτελέσματα του ΟΤΕ όπως αυτά ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Παράλληλα μαθαίνουμε και για αύξηση στις σταθερές συνδέσεις, κάτι που προκαλεί έκπληξη. 

Επόμενο θέμα συζήτησης είναι η μελέτη του Marathon VC για τις ελληνικές startups και τα κεφάλαια που «σήκωσαν» την τελευταία δεκαετία, ενώ έχουμε άλλη μια σημαντική εξέλιξη στο χώρο με τη συμμετοχή της Lamda Development στην εταιρεία ταχυμεταφορών Stoferno.gr.

Συνεχίζουμε με τα σχέδια του Διεθνή Αερολιμένα εγκατάστασης 5G δικτύου για πελάτες και επιβάτες, με την παρουσίαση στο άμεσο μέλλον σχετικών υπηρεσιών. Στα υπόλοιπα θέματα συζήτησης περιλαμβάνεται η είσοδος της Huawei στην αγορά των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, η προβληματική πορεία του Stadia, της gaming streaming υπηρεσίας της Google, καθώς και οι νέες υπηρεσίες των Twitter, Instagram και YouTube, που «δανείζονται» λειτουργίες που έχουμε δει σε άλλες εφαρμογές.

Αναλυτικά

00:00 – Μπλα μπλα
02:04 – Σχόλια
11:17 – Ευρυζωνικές συνδέσεις
16:50 – Έρευνα για Startups
21:33 – Stoferno 
27:07 – 5G και Αεροδρόμιο
30:02 – Huawei
34:40 – 3D Εκτυπωτές
36:23 – Google Stadia
38:53 – Twitter
43:00 – Instagram
49:53 – Wandavision και I Care a lot

Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss