3 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κοινωνική για σένα, ίσως μάλιστα να εκπλαγείς ευχάριστα από κάποιες καταστάσεις. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ευνοεί τα ταξίδια και γενικότερα τις επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους. Παράλληλα, καλείσαι να πετύχεις τους στόχους σου… σπάζοντας μερικά «αβγά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ευνοεί τα οικονομικά σου, πρόσεξε μόνον μήπως στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης πολυτέλειας, προβείς σε αγορές, που δεν καλύπτουν βασικές ανάγκες σου κι εδώ βέβαια «παίζει» κι ένας μάλλον άσκοπος δανεισμός. Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Άρη-Έριδος θα χρειαστεί να διεκδικήσεις δυναμικά τα εργασιακά σου δικαιώματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού συμβάλλει στην διασκέδαση και την ξεκούραση σου, και με δεδομένη την καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου, δεν έχεις παρά να ζητήσεις αυτά που θέλεις και θα σου δοθούν! Επιπλέον μπορεί να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας αλλά και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου συμμετέχοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού συμβάλλει σε εργασιακές διευκολύνσεις και μάλιστα με απροσδόκητο τρόπο. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα «εξωτικό» ζώο ή φυτό. Κατά τα άλλα βέβαια, δεν έχει νόημα να αποποιηθείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο σου στις εξελίξεις και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, όπου θα έχεις την ευκαιρία να «κατατροπώσεις» τους ανταγωνιστές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού βελτιώνει την ψυχολογία σου κι εσύ δεν έχεις παρά να περάσεις καλά χωρίς να πιέζεσαι από ευθύνες ή υποχρεώσεις, τις οποίες μπορούν να αναλάβουν… άλλοι! Επιπλέον, μπορεί να σου δώσει μια απρόσμενη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Έριδος προσθέτει επιπλέον ζωντάνια στις κινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Μια οικογενειακή υπόθεση εξελίσσεται καλύτερα από όσο υπολόγιζες, ενώ αν στοχεύεις στην ανανέωση του χώρου σου μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό με μια σχετική ευκολία. Επιπλέον, είναι μια καλή στιγμή για να αποκαταστήσεις την σχέση σου με ένα οικείο σου πρόσωπο. Παράλληλα, καλείσαι να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες στην δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Μια οικογενειακή υπόθεση εξελίσσεται καλύτερα από όσο υπολόγιζες, ενώ αν στοχεύεις στην ανανέωση του χώρου σου μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό με μια σχετική ευκολία. Επιπλέον, είναι μια καλή στιγμή για να αποκαταστήσεις την σχέση σου με ένα οικείο σου πρόσωπο. Παράλληλα, καλείσαι να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες στην δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού πιστοποιεί ότι τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, ίσως μάλιστα να λάβεις μια έκτακτη ενίσχυση ή ένα απρόσμενο δώρο Επιπλέον, είναι μια καλή ημέρα για να αγοράσεις κάτι που ίσως να μην καλύπτει βασικές ανάγκες σου αλλά σου… αρέσει πολύ! Από την άλλη πλευρά, καλείσαι να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα σε ένα εργασιακό ζήτημα με τεχνικές ιδιαιτερότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού η ψυχολογία σου παίρνει τα πάνω της, με συνέπεια κάποια πράγματα που μέχρι πριν λίγο καιρό σου φαίνονταν «μακρινά», να γίνονται… εύκολα και απλά. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις έναν ευχάριστο περίπατο ή μια εκδρομή, που θα σου αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αγοράσεις και διάφορα ρούχα ή αξεσουάρ.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ευνοεί τόσο τα οικονομικά, όσο και τα επαγγελματικά σου, ίσως μάλιστα να αρθούν κάποιοι περιορισμοί, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια απρόσμενη βοήθεια «κάτω από το τραπέζι». Επιπλέον, αναμένεται να σου γίνει μια προσφορά σχετική με την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα βέβαια, μπορεί να αναζωπυρωθεί μια περιουσιακή διαμάχη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Οι καταστάσεις θα σε αφήσουν ικανοποιημένο/η, αφού θα έχεις την ευκαιρία να «περιδιαβείς» σε στέκια, μάλιστα το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα σε φέρει κοντά σε πρόσωπα που «σε πάνε» κι έχουν την θέληση να σε βοηθήσουν. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για αγορές ρούχων και αξεσουάρ, όχι όμως μηχανικού ή τεχνολογικού εξοπλισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Αν και το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε παραπέμπει πρωτίστως σε ευχάριστες δράσεις που δεν πρέπει να… χάσεις, ωστόσο οι υποθέσεις σου «τρέχουν» και σε κάθε περίπτωση, μπορείς να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους που θα διεκπεραιώσουν όσα εσύ αδυνατείς ή κωλύεσαι να πράξεις. Επιπλέον αν θέλεις να ζητήσεις μια μεγάλη εξυπηρέτηση, είσαι στο σωστό timing.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss