3 Κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τα outfits δουλειάς! | ediva.gr

]]>

Το καλοκαίρι τελείωσε και η επιστροφή στη δουλειά είναι αναπόφευκτη. Έτσι, εκτός από την καθημερινή ρουτίνα, επέστρεψαν και τα office looks. Ειδικά εάν είσαι fashion addicted, τότε θα θέλεις να είσαι κομψή και stylish από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, αλλάζουν οι τάσεις, έτσι και φέτος ήρθαν κάποια νέα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις τα outfits της δουλειάς. Διάβασε παρακάτω, για να τα ανακαλύψεις!
Με ποια κομμάτια θα αναβαθμίσεις τα outfit της δουλειάς;
1. Oversized Blazer

Τα oversized blazers είναι πλέον η επιτομή της μόδας. Άλλωστε, ένα σακάκι από μόνο του παραπέμπει σε office look. Πλεόν, η μόδα θέλει τα σακάκια να είναι σε φαρδιά γραμμή με χαλαρή διάθεση. Είτε μονόχρωμα, είτε με κάποιο pattern, όπως καρό ή ριγέ, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Ενντωπωσιακό. Συνδύασε το με ένα στενό παντελόνι, ψηλοτάκουνα ή ακόμα και sneakers.
Δες επίσης: Υπέροχα office looks για γυναίκες άνω των 50
2. Tote bags

Πόσο πιο όμορφη, κομψή, αλλά και πρακτική να είναι μια τσάντα; Οι tote bags είναι η απόλυτη επιλογή για φέτος, εάν θέλεις είσαι in fashion. Είναι η τέλεια προσθήκη για τα ιδανικά outfits δουλειάς. Είναι ευρύχωρες, άρα θα μπορείς να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα για τη μέρα σου. Μπορείς να επιλέξεις κάποια με safe επιλογή χρώματος, όπως μαύρη, μπεζ, καφέ. Ωστόσο, φέτος οι ειδικοί στυλίστες επιμένουν στα έντονα χρώματα.

]]>

Δες επίσης: Πως να φτιάξεις Tote bags, τη πιο hot τάση στις τσάντες ώμου!
3. Loafers σε outfits δουλειάς

Δες επίσης: Πώς να φορέσεις τα loafers
Άλλη μια σημαντική προσθήκη στα new fashion trends είναι τα loafers. Πρόκειται για τα τοπ λούστρινα παπούτσια που έχουν κάνει θραύση σε όλο το διαδίκτυο και στον κόσμο της μόδας. Καλύτερα να επιλέξεις καφέ ή μαύρες αποχρώσεις, ώστε να είναι διαχρονικά και να πηγαίνουν με τα περισσότερα ρούχα. Μπορείς να τα συνδυάσεις με jeans, με mini ή midi φούστες ή και φορέματα. Σίγουρα, θα σου δώσουν αυτήν την classy and chic εκδοχή που ζητάς για τη δουλειά.

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss