3 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, να θυμάσαι, ωστόσο, ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή θα αλλάξουν πάρα πολύ γρήγορα, γι’ αυτό μη βιαστείς να πάρεις θέση ή να βγάλεις τα «ακλόνητα» συμπεράσματά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με την Σελήνη στους Διδύμους, δεν αποκλείεται να λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις άμεσα το περίσσευμά σου, αποκτώντας κάποια αγαθά κι εδώ είναι που πρέπει να ρωτήσεις για να καταλήξεις σε αυτό που σε συμφέρει περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητες και την καπατσοσύνη σου, αφού η ημέρα θα έχει ποικίλες προκλήσεις, με εσένα πρωταγωνιστή είτε από την θέση του νικητή είτε του… ηττημένου, ανάλογα με το πώς θα τα πας! Επιπλέον, αναμένονται πολλές επαφές και μετακινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν στη σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο, μη διστάσεις να το πράξεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα από το… υπερπέραν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στους Διδύμους συμβάλλει σε ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως υπάρξουν και κάποιες «πονηριές» που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται, ενώ ανάλογο είναι το κλίμα και σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με την Σελήνη στους Διδύμους, οι εξελίξεις τρέχουν και κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν το πότε θα «ξεκολλήσεις», καλό είναι λοιπόν να μην… χαζεύεις και να επανακτήσεις τη δυναμική σου, πριν χαθούν οριστικά οι ευκαιρίες σου. Ίσως, μάλιστα, καταστεί αναγκαίο να χρησιμοποιήσεις και λίγη από την «πονηριά» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στους Διδύμους διανθίζει την καθημερινότητά σου με ενδιαφέροντα περιστατικά και πάμπολλες γνωριμίες, οι οποίες βέβαια δεν έχουν απαραίτητα κάποια βαρύτητα. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ενώ θα «ανάψουν» και τα τηλέφωνα! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα ασχοληθείς με τη λαϊκή παράδοση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να καλύψεις επίκαιρες ανάγκες, σίγουρα όμως μια μικρή έρευνα αγοράς θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις κόπο και χρήμα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να «βγάλει στη φόρα» ένα μυστικό και να σε κάνει να αναπολείς στιγμές του παρελθόντος!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, ανταλλάξεις απόψεις και μαζέψεις πληροφορίες επί… παντός επιστητού! Στην πορεία, βέβαια, δε θα λείψουν τα μπερδέματα και τα πισωγυρίσματα, οπότε μη «δένεις» καταστάσεις που σύντομα θα αποδειχθούν «της στιγμής».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στους Διδύμους, εκείνο που προέχει είναι η υγεία σου κι επειδή είναι εύκολο να παρασυρθείς σε διατροφικές ατασθαλίες, «κράτα χαρακτήρα». Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση μιας επαγγελματικής προοπτικής!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη στους Διδύμους, καλείσαι να εκφράσεις τις πιο δημιουργικές τάσεις σου, αλλά και να απολαύσεις την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό επαναφέρει μνήμες και πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια που θα σε επηρεάσει συναισθηματικά και θα σε κάνει πολύ πιο υποκειμενικό/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, διασαφηνίζοντας κάποια πράγματα που παραμένουν «μετέωρα» και δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια προσωρινή μετακόμιση σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss