3 στον αέρα Podcast S05E40: Σχόλια, Buy Now Pay Later, Xbox και..Κοινός φορτιστής

Τα αρκετά σχόλια της προηγούμενης εκπομπής είναι στο επίκεντρο του σημερινού μας podcast, με μια συζήτηση γύρω από διάφορα θέματα που θίγουν οι ακροατές του podcast.

Κεντρικό θέμα πάντα είναι το μέλλον της ευρυζωνικότητας και οι εξελίξεις στο χώρο των οπτικών ινών, με σημαντικές αλλαγές κυρίως στη γρήγορη ανάπτυξη του σχετικού δικτύου και από εταιρείες που δεν ήταν στο τραπέζι πριν μόλις 1 χρόνο.

Επόμενο θέμα είναι οι ολοένα και πιο δημοφιλείς υπηρεσίες “Buy now pay later”, οι οποίες δίνουν την ευκαιρία στον καταναλωτή να αγοράσει κάτι με 4 δόσεις, και με την Apple να παρουσιάζει μάλιστα τη δική της λύση. Σχολιάζουμε ακόμα τον κοινό φορτιστή που έρχεται στην Ευρωπαϊκή  Ένωση στα τέλη του 2024, δίνοντας τη δυνατότητα να φορτίσουμε τις φορητές συσκευές με τον ίδιο φορτιστή. Ολοκληρώνουμε με μια συζήτηση για τις ανακοινώσεις του Xbox στην εκδήλωση που έγινε την περασμένη Κυριακή όπου και η Microsoft μας έδειξε τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται στο οικοσύστημά της αλλά και την πρώτη εφαρμογή για έξυπνες τηλεοράσεις για gaming χωρίς κονσόλα.
Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:
00:00 – Εισαγωγή02:50 – Σχόλια29:32 – Buy Now Pay Later35:11 – Κοινός φορτιστής40:32 – Xbox Showcase50:50 – Movies & TV Shows
Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss