3 στον αέρα Podcast S05E42: Συνέντευξη με Αλέξανδρο Λιάνη (ASUS), Beat, Vodafone και…Rise

Όπως είχαμε προαναγγείλει, στο σημερινό podcast των “3 στον αέρα” φιλοξενούμε τον Αλέξανδρο Λιάνη, εμπορικό διευθυντή της ASUS για την περιοχή των Βαλκανίων.

Συζητάμε για την παρουσία της ASUS στη χώρα μας ειδικά στο χώρο των φορητών υπολογιστών, όπου η εταιρεία αποτελεί έναν από τους 3 κορυφαίους παίκτες της αγοράς, με πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα για όλα τα γούστα από γνωστές σειρές όπως Zenbook, Vivobook, ProArt Studiobook, ROG και Zephyrus. Με τον κ. Λιάνη συζητάμε ακόμα τα επερχόμενα νέα smartphones της ASUS που θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα και τα οποία αναμένεται να έχουν πολύ πιο έντονη παρουσία στη χώρα μας σε σχέση με το παρελθόν.

Επόμενο θέμα είναι οι νέες αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική της Beat, η οποία ανακοίνωσε αύξηση στη χρήση της εφαρμογής της από τους οδηγούς μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις. Επίσης, η Vodafone ετοιμάζεται για το HBO Max, ενώ η Klarna, η πιο δημοφιλής υπηρεσία “Buy now Pay Later”, ανακοίνωσε τις πρώτες της συνεργασίες με ελληνικές εταιρείας.
Κλείνουμε με Disney Plus και κυρίως τις πρώτες απόψεις για την τηλεταινία Rise όπου εξιστορεί την ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο.
Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:
00:00 – Εισαγωγή00:26 – Συνέντευξη Αλέξανδρου Λιάνη (ASUS)39:55 – Σχόλια49:23 – Beat55: …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss