3 στον αέρα Podcast S05E48: Samsung, Cosmote, Gigabit, Predator, Xbox και…iOS 16

Τελευταίο podcast της σεζόν, με αρκετά θέματα στα οποία κυριαρχούν οι ανακοινώσεις της Samsung από το Unpacked event.

Συζητάμε για τις πρώτες μας εντυπώσεις από τα νέα foldable smartphones της εταιρείας, αλλά και τη νέα γενιά του Galaxy Watch στο οποίο η εταιρεία αφήνει πίσω της την περιστρεφόμενη στεφάνη. Επόμενο θέμα είναι οι επερχόμενες νέες ταχύτητες FTTH που θα προσφέρει η Cosmote μέσα στο Φθινόπωρο, και οι οποίες θα φτάνουν ακόμα και το 1Gbps. Τα επερχόμενα νέα πακέτα αναμένεται να έχουν άμεση σχέση με το Gigabit Voucher Scheme, τη νέα δράση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με την οποία θα επιδοτούνται συνδέσεις με ταχύτητες λήψης δεδομένων τουλάχιστον 250 Mbps.

Επόμενο θέμα οι υποκλοπές και το λογισμικό Predator που βρίσκεται στην επικαιρότητα ενώ συζητάμε επίσης για τις τελευταίες ανακοινώσεις του Shopflix αλλά και τις νέες αντιδράσεις που έχουν προκληθεί σε μερίδα διανομέων που συνεργάζονται με το efood, σχετικά με πρόσφατες αλλαγές που ανακοίνωσε η υπηρεσία στο μοντέλο εργασίας. Ολοκληρώνουμε με το family πακέτο που ετοιμάζει σύντομα η Microsoft για το Xbox Game Pass και με την κλασική συζήτηση για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που είδαμε πρόσφατα.
Το podcast επιστρέφει στις αρχές Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!
Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:
00:00 – Εισαγωγή02:12 – Σχόλια15:50 – Samsung Unpacked29:17 – Xiaomi30:45 – Cosmote FTTH32:55 – Gigabit Voucher39:35 – Predator42:50 – Shopflix45:12 – amazon47:06 – efood49:24 – Xbox Games Pass54:00 – Movies & TV Shows58:00 – iOS 16
Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss