3 στον αέρα Podcast S06E02: Nova, FTTH, Windows, iOS 16, D23 και…ναυαρχίδες

Νέο επεισόδιο για το τεχνολογικό μας podcast, με τους Δημήτρη Μαλλά, Τίμο Κουρεμένο και Κων/νος Σκιαδά, με τις οπτικές ίνες να είναι και πάλι στο επίκεντρο.

Ο λόγος είναι η πρόσφατη ενημέρωση της Nova για επενδύσεις ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ στην ανάπτυξη ιδιόκτητου δικτύου FTTH, με την εταιρεία να ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Νοέμβριο εμπορικά πακέτα με ταχύτητες που θα φτάνουν το 1Gbps. Μάλιστα όπως άφησαν να εννοηθεί στελέχη της Nova, τα εμπορικά πακέτα θα συνοδευτούν και με τιμές έκπληξη, κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να το δούμε.

Περνώντας στα smartphones, η Motorola προχώρησε στην παρουσίαση 3 νέων μοντέλων που θα έρθουν κανονικά στη χώρα μας, με την κορυφαία πρόταση της εταιρείας να ξεχωρίζει για την τιμή και την κύρια κάμερα των 200mp. Με αφορμή την κυκλοφορία των iPhone 14 στη χώρα μας στις 23 Σεπτεμβρίου, συζητάμε για τις τιμές των κορυφαίων smartphone και κατά πόσο πλέον είναι εύκολη η ετήσια αντικατάστασή τους με το νεότερο μοντέλο όπως κάνουν αρκετοί μέχρι σήμερα.
Ολοκληρώνουμε με το iOS 16, μια γενική συζήτηση για την εμπειρία του browsing τα τελευταία χρόνια με τη μεγάλη παρουσία διαφημίσεων, αλλά και με τα νέα από το μέτωπο της Disney με αφορμή το D23 Expo από το οποίο βγήκαν αρκετές ειδήσεις.
Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:
00:00 – Εισαγωγή02:36 – Σχόλια14:46 – Nova28:35 – ΔΕΗ33:32 – Motorola35:06 – Αγορά ναυαρχιδών39:40 – Windows & Android42:10 – Τιμές iPhone44:18 – iOS 1645:35 – Browsing και διαφημίσεις51:52 – D23
Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotif …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss